LEGO Kais vassa motorcykel 71734

Actionfylld motorcykelleksak som lr barn att bygga

lego 71734 kais vassa motorcykel
 • 54 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71734 SKU

Barn kan utveckla sina byggkunskaper med det imponerande setet Kais vassa motorcykel (71734). Det innehåller en leksaksmotorcykel, en katapult som kan avfyra föremål och 2 minifigurer, så att små byggare blir underhållna i många timmar. Lär dig bygga med LEGO startset. Denna LEGO leksak har utformats särskilt för att ge barn från 4 år en fantastisk …

Läs mer...

Priser LEGO Kais vassa motorcykel 71734

Lego.com LEGO.com 129 kr Se
Proshop.se Proshop.se 135 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Kais vassa motorcykel 71734

Barn kan utveckla sina byggkunskaper med det imponerande setet Kais vassa motorcykel (71734). Det innehåller en leksaksmotorcykel, en katapult som kan avfyra föremål och 2 minifigurer, så att små byggare blir underhållna i många timmar.

Lär dig bygga med LEGO startset
Denna LEGO leksak har utformats särskilt för att ge barn från 4 år en fantastisk bygg- och lekupplevelse. I lådan innehåller varje påse med klossar en modell och en karaktär att bygga så att barn snabbt kan komma igång med all action. Det finns också en startkloss som ger en delvis färdigbyggd bas för att komma igång med byggandet.

Skoj för hela familjen
LEGO 4+ set är ett utmärkt sätt för vuxna att ha kul och bygga med sina barn. De enkla bildinstruktionerna är perfekta för att hjälpa barn genom byggprocessen. Setet innehåller också Instructions PLUS i appen LEGO Bygginstruktioner. Denna interaktiva guide innehåller verktyg för att zooma och rotera samt ett spökläge för att hjälpa barn att få ut det mesta av upplevelsen.

 • Setet LEGO NINJAGO Kais vassa motorcykel (71734) hjälper barn att lära sig bygga innan de återskapar ninjaäventyr med en motorcykel och en katapult som avfyrar föremål.
 • Leksetet innehåller 2 minifigurer, ninjan Kai och den onda ormkrigaren Rattla, plus en startkloss som gör att byggandet och lekarna snabbt kan komma igång.
 • Barn kan använda den fantastiska ninjamotorcykeln för att iscensätta spännande strider mot Rattla och hans fungerande katapult.
 • Känner du ett barn från 4 år som förtjänar en speciell överraskning? Det här är den perfekta belöningen som garanterar timmar av lek. Också bra som födelsedagspresent eller julklapp.
 • Kais vassa motorcykel är 4 cm hög, 11 cm lång och 5 cm bred – den perfekta storleken att visa upp i ett barns sovrum mellan alla lekstrider.
 • Enkla bildinstruktioner guidar barn genom hela byggprocessen.
 • Barn kan göra sin byggupplevelse ännu bättre med digitala Instructions PLUS. Med spökläge och verktyg för att zooma och rotera blir byggandet en del av det roliga.
 • 4+-lekseten är ett perfekt sätt för barn att lära sig att bygga, samtidigt som resten av familjen kan ta del av det roliga.
 • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjafärdigheter och styrka behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga säkerhetsstandarder, så att du vet att dina barn är i säkra händer.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kais vassa motorcykel
SKU
71734
EAN
5702016912555
UPC
673419339360
Delar
54
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
129 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.