LEGO Episkt stridsset – Kai mot Skulkin 71730

LEGO NINJAGO episkt stridslekset

lego 71730 episkt stridsset kai mot skulkin
 • 61 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71730 SKU

Låt barn iscensätta ultimata strider mellan gott och ont med hjälten Kai och hans ärkefiende Skulkin med leksetet Episkt stridsset – Kai mot Skulkin (71730). Med en cool snurrande plattform och ett litet klossbyggt tempel är denna ninjaleksak perfekt som present för att inspirera barn till timmar av fängslande rollekar. Allt barn behöver för fantasifulla lekar. …

Läs mer...

Priser LEGO Episkt stridsset – Kai mot Skulkin 71730

Lego.com LEGO.com 129 kr Se
Proshop.se Proshop.se 131 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 302 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Episkt stridsset – Kai mot Skulkin 71730

Låt barn iscensätta ultimata strider mellan gott och ont med hjälten Kai och hans ärkefiende Skulkin med leksetet Episkt stridsset – Kai mot Skulkin (71730). Med en cool snurrande plattform och ett litet klossbyggt tempel är denna ninjaleksak perfekt som present för att inspirera barn till timmar av fängslande rollekar.

Allt barn behöver för fantasifulla lekar
Denna byggbara leksak innehåller 2 minifigurer, Kai som är ny för januari 2021 och en Legacy Skulkin från säsongerna 1 och 2 av LEGO NINJAGO tv-serien, och de 4 vapnen som ingår gör stridslekarna ännu häftigare.

De bästa byggbara leksakerna för kreativa barn
NINJAGO lekset uppmuntrar barn att ta en paus från sina skärmar och uppleva djärva äventyr i en fantasivärld. De kommer att älska att lära sig viktiga färdigheter när de samarbetar med sina ninjahjältar och leker med en spännande samling ninjaleksaker, inklusive robotar, flygplan och drakar.

 • LEGO NINJAGO Episkt stridsset – Kai mot Skulkin (71730) låter barn iscensätta spännande actionstrider mellan hjälten Kai och den onda Skulkin.
 • Ninjalekset med 2 minifigurer, Kai som är ny för januari 2021 och en Legacy Skulkin från säsongerna 1 och 2 av LEGO NINJAGO tv-serien, och 4 röda vapen.
 • Innehåller också ett detaljerat klossbyggt tempel och en cool stridsplattform som Kai kan snurra in i action på och använda som ett kraftfullt vapen för att besegra Skulkin.
 • Detta lekset med61 delar är en rolig byggupplevelse för barn från 6 år och den perfekta ”bara för att”-presenten som de kommer att vilja leka med om och om igen.
 • Templet är 3 cm högt, 12 cm brett och 6 cm djupt – den perfekta storleken att leka med hemma eller att ta med till en vän för ännu mer skoj.
 • Återskapa ännu större LEGO NINJAGO episka strider med andra set: Zane mot nindroid (71731), Jay mot Serpentine (71732) och Cole mot spökkrigare (71733).
 • LEGO NINJAGO seten tar barn från skärmar till en värld full av fantasifulla lekar där de kan lära sig positiva livsfärdigheter på äventyr med sina ninjahjältar.
 • I över sex decennier har LEGO klossar tillverkats av material av högsta kvalitet för att säkerställa att de kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. Ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna i världen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Episkt stridsset – Kai mot Skulkin
SKU
71730
EAN
5702016912142
Delar
61
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
129 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.