LEGO Äventyr med Luigi – Startbana 71387

Startbana fr verkliga LEGO Luigi ventyr

lego 71387 aventyr med luigi startbana
 • 280 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71387 SKU

Introducera barn till det interaktiva LEGO Super Mario universumet med denna Äventyr med Luigi – Startbana (71387). En grym present till trendmedvetna barn, med en LEGO Luigi figur som ger omedelbara, uttrycksfulla svar via en LCD-skärm och högtalare. Spelare tjänar digitala mynt genom att hjälpa LEGO Luigi att klara flygutmaningen och den snurrande gungbrädan, interagera …

Läs mer...

Priser LEGO Äventyr med Luigi – Startbana 71387

Proshop.se Proshop.se -28% 594 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 790 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 918 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Äventyr med Luigi – Startbana 71387

Introducera barn till det interaktiva LEGO Super Mario universumet med denna Äventyr med Luigi – Startbana (71387). En grym present till trendmedvetna barn, med en LEGO Luigi figur som ger omedelbara, uttrycksfulla svar via en LCD-skärm och högtalare. Spelare tjänar digitala mynt genom att hjälpa LEGO Luigi att klara flygutmaningen och den snurrande gungbrädan, interagera med rosa Yoshi och besegra Boom Boom och en Bone Goomba. De nougatbruna klossarna i detta tornlandskap aktiverar också olika reaktioner hos LEGO Luigi, och-blocket erbjuder extra belöningar.

Kreativt skoj
Du hittar bygginstruktioner i gratisappen LEGO Super Mario, som också innehåller inspiration till olika sätt att bygga om banor och mycket mer.

Obegränsade möjligheter
LEGO Super Mario samlarseten erbjuder ett nytt sätt att leka, i den verkliga världen, med ikoniska karaktärer från Super Marios värld. Startbanan och expansionsseten, plus boostpaketen, kan kombineras på oändliga sätt så att fans kan bygga sina egna banor.

 • Introducera Super Mario fans till det verkliga LEGO Super Mario universumet med denna Äventyr med Luigi – Startbana (71387), med en LEGO Luigi figur för roliga, interaktiva lekar.
 • LEGO Luigi har färgsensor, LCD-skärm som visar många olika omedelbara reaktioner på rörelser, och en högtalare som spelar upp ikoniska ljud och musik från tv-spelet.
 • Flytta LEGO Luigi från startröret till målstolpen, samla digitala mynt genom att klara flygutmaningen och den snurrande gungbrädan och interagera med-blocket, rosa Yoshi, Boom Boom och Bone Goomba.
 • De nougatbruna klossarna, som representerar tornlandskapet, aktiverar olika reaktioner hos LEGO Luigi.
 • Denna LEGO modulleksak med 280 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 6 år. Den kan byggas om och kombineras med andra LEGO Super Mario set på många sätt.
 • LEGO Luigi figuren drivs av 2 AAA-batterier (ingår inte) för att ge en interaktiv spelupplevelse där spelare får omedelbar feedback och belöningar för sin kreativitet.
 • Gratisappen LEGO Super Mario erbjuder bygginstruktioner, kreativa tips och en säker plattform där barn kan dela sina idéer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlarseten tar ikoniska karaktärer från Super Mario till den verkliga världen och erbjuder fans massor av sätt att utöka, bygga om, anpassa och skapa sina egna unika banor.
 • LEGO klossar och delar uppfyller stränga branschstandarder för att garantera att de är kompatibla och kan sättas ihop enkelt och säkert – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Äventyr med Luigi – Startbana
SKU
71387
UPC
673419339315
Delar
280
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
830 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.