LEGO 71383 Super Mario startbana med Wigglers giftiga träsk – Expansionsset

Actionfyllt expansionsset med en Wiggler

71383 official lego 71383 shop se
 • 374 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71383 SKU

Unga byggare kan skapa alla slags utmaningar i den klossbyggda, giftiga Soda Jungle och lägga till dem till sin LEGO® Super Mario™ startbana med Wigglers giftiga träsk – Expansionsset (71383).Innehåller LEGO® leksaksfigurer av ikoniska Super Mario™ fiender – en Wiggler, Goomba och Koopa Paratroopa – som LEGO® Mario™ (figuren ingår inte) kan besegra.Med en glidande …

Läs mer...

Priser LEGO 71383 Super Mario startbana med Wigglers giftiga träsk – Expansionsset

Lego.com LEGO.com 499 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 670 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO 71383 Super Mario startbana med Wigglers giftiga träsk – Expansionsset

 • Unga byggare kan skapa alla slags utmaningar i den klossbyggda, giftiga Soda Jungle och lägga till dem till sin LEGO Super Mario startbana med Wigglers giftiga träsk – Expansionsset (71383).
 • Innehåller LEGO leksaksfigurer av ikoniska Super Mario fiender – en Wiggler, Goomba och Koopa Paratroopa – som LEGO Mario (figuren ingår inte) kan besegra.
 • Med en glidande plattform, fällbro och avtagbar flotte som spelare kan interagera med på sina resor, plus ett superstjärneblock som erbjuder extra krafter och förstärkta belöningar.
 • Detta unika lekset med 374 delar är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskande LEGO present till barn från 7 år som äger startbanan (71360), som krävs för interaktivt spel.
 • Denna kreativa byggleksak är 6 cm hög, 31 cm bred och 26 cm djup i sin grundform och kan byggas om och kombineras med andra LEGO Super Mario set.
 • Gratisappen LEGO Super Mario erbjuder bygginstruktioner, ett säkert forum där barn kan dela sina idéer ochmer. För en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, besök LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlarleksaker ger liv åt en ikonisk Nintendo karaktär i den verkliga världen och erbjuder oändliga möjligheter att utöka, bygga om och anpassa banor för solo- eller gruppspel.
 • Högkvalitativa LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Super Mario startbana med Wigglers giftiga träsk – Expansionsset
SKU
71383
EAN
5702016913262
Delar
374
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.