LEGO Thwomp-attack – Expansionsset 71376

Utmanande LEGO Super Mario expansionsset med Thwomp

lego 71376 thwomp attack expansionsset scaled
 • 393 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71376 SKU

Ge LEGO Super Mario fans ett roligt test med Thwomp-attack – Expansionsset (71376). Det här samlarsetet är en fantastisk present för barn att lägga till LEGO Super Mario Startbana (71360) och har en glidande plattform för LEGO Mario (figur ingår inte; du hittar den i setet Startbana) med balansutmaningar i 2 svårighetsgrader, en Thwomp och …

Läs mer...

Priser LEGO Thwomp-attack – Expansionsset 71376

Amazon.se Amazon.se 865 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Thwomp-attack – Expansionsset 71376

Ge LEGO Super Mario fans ett roligt test med Thwomp-attack – Expansionsset (71376). Det här samlarsetet är en fantastisk present för barn att lägga till LEGO Super Mario Startbana (71360) och har en glidande plattform för LEGO Mario (figur ingår inte; du hittar den i setet Startbana) med balansutmaningar i 2 svårighetsgrader, en Thwomp och 2 Lava Bubble figurer plus en vippfunktion för Lava Bubble.

Bli digital
Gör det enklare och roligare att bygga det här setet med digitala Instructions PLUS i den kostnadsfria LEGO Super Mario appen, med zoom- och rotationsverktyg, förslag på kreativa sätt att bygga om och spela och en trygg plattform där fans kan dela idéer.

Kul med Mario i verkliga världen
Med LEGO Super Mario seten kommer familjens favoritkaraktär till liv i verkliga världen. Modulerna i form av startbanan, expansionsseten och boostpaketen gör det möjligt för fans att skapa sina egna unika banor för timmar av spel i grupp eller på egen hand.

 • Spelare måste testa sina färdigheter och undvika Thwomp med det utmanande LEGO Super Mario Thwomp-attack – Expansionsset (71376), som ger ännu en rolig bana till setet LEGO Super Mario Startbana.
 • Det här LEGO Super Mario leksetet har en glidande plattform för LEGO Mario (figur ingår ej; du hittar den i startbanan), Thwomp och 2 Lava Bubble figurer plus en stolpe som Thwomp glider nedför.
 • Barn kan välja att placera LEGO Mario antingen på den knoppförsedda delen av den glidande plattformen eller på den släta delen för att testa sig själva ytterligare och få en ännu större känsla av prestation.
 • Det här LEGO byggsetet med 393 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn från 8 år, som väcker deras fantasi att skapa nya banor till sin Äventyr med Mario – Startbana (71360).
 • Det här modulsetet är 32,5 cm högt, 27 cm brett och 17,5 cm djupt i sin grundläggande form. Det kan byggas om och kombineras med startbanan och andra expansionsset på många sätt.
 • Inga batterier krävs för det här expansionssetet – förstärk spelet genom att kombinera det med startbanan.
 • Den kostnadsfria LEGO Super Mario appen innehåller bygginstruktioner och inspiration till kreativa sätt att spela och är en säker plattform för att dela idéer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlabyggseten tar familjens favoritkaraktär till den verkliga världen. De erbjuder oändliga sätt för fans att bygga ut, bygga om och specialdesigna sina egna banor att klara i gruppspel eller på egen hand.
 • Byggare behöver inte en superstjärnas krafter för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossar. Sedan 1958 har LEGO klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket innebär en enhetlig och säker anslutning varje gång.
 • LEGO byggklossar testas och analyseras grundligt så att du kan vara säker på att det här unika leksetet uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna.
 • Det finns digitala bygginstruktioner till den här byggsatsen. Det är lätt att följa stegen på en mobil enhet eller hämta en PDF-fil med de tryckta instruktionerna. Klicka på knappen Bygginstruktioner längst ned på sidan om du vill visa och hämta instruktionerna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Thwomp-attack – Expansionsset
SKU
71376
Delar
393
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.