LEGO Nintendo Entertainment System 71374

terskapa Nintendo Entertainment System i LEGO stil!

lego 71374 nintendo entertainment system scaled
 • 2646 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71374 SKU

Älskar du tv-spel? Spelade du Super Mario Bros. på den gamla goda tiden? Eller gillar du bara en praktisk och kreativ aktivitet på fritiden? I så fall är det nostalgiska modellsetet LEGO Nintendo Entertainment System (71374) perfekt för dig. Autentiskt och interaktivt. Det klossbyggda NES är packat med realistiska detaljer, inklusive ett öppningsbart fack med låsfunktion …

Läs mer...

Priser LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Proshop.se Proshop.se -11% 2 815 kr Se
LEGO.com LEGO.com -3% 3 050 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 3 871 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Nintendo Entertainment System 71374

Älskar du tv-spel? Spelade du Super Mario Bros. på den gamla goda tiden? Eller gillar du bara en praktisk och kreativ aktivitet på fritiden? I så fall är det nostalgiska modellsetet LEGO Nintendo Entertainment System (71374) perfekt för dig.

Autentiskt och interaktivt
Det klossbyggda NES är packat med realistiska detaljer, inklusive ett öppningsbart fack med låsfunktion för spelkassetten och en handkontroll med kabel och kontakt. Med konsolen följer en byggbar retro-tv och en platt 8-bitars Mario figur på den rullande skärmen, plus en actionkloss att skanna med LEGO Mario (figur ingår inte; du hittar den i setet LEGO Super Mario Startbana – 71360) så att han reagerar på fiender, hinder och power-ups på skärmen precis som i spelet Super Mario Bros.

Kreativt skoj
Det här unika setet är en del av en inspirerande samling LEGO byggset för vuxna som blir fantastiska presenter till dig själv och vänner som gillar gör-det-själv-utmaningar och gärna visar upp sina skapelser.

 • Väck nostalgiska minnen när du bygger det underbart detaljerade Nintendo Entertainment System (71374) i LEGO klossar och den interaktiva tv:n i 80-talsstil som visar det klassiska Super Mario Bros. spelet.
 • Tv:n har en handtagsstyrd rullskärm och om du skannar actionklossen genom att placera LEGO Mario (figur ingår ej) i facket ovanpå reagerar han på fiender, hinder och power-ups på skärmen.
 • Autentiska detaljer på NES-konsolen återskapas i LEGO stil, inklusive en handkontroll och ett öppningsbart fack för den byggbara spelkassetten med en realistisk låsfunktion till glädje för fans av Super Mario Bros..
 • Oavsett om du var NES-spelare på den gamla goda tiden, gillar retrogrejer eller bara letar efter ett uppslukande, roligt och kreativt gör-det-själv-projekt som livar upp dig är den här modellen med 2 646 delar perfekt för dig.
 • Den byggbara tv:n är 22,5 cm hög, 23,5 cm bred och 16 cm djup och är tillsammans med NES-modellen cool att visa upp hemma eller på kontoret. Det är också den bästa LEGO gåvan till gamer-vänner.
 • Inga batterier krävs – kombinera det här leksetet med LEGO Mario figuren i LEGO Super Mario Äventyr med Mario – Startbana (71360) för att aktivera tv:ns interaktiva funktioner.
 • Enkla instruktioner hjälper dig att bygga med självförtroende, även om du är LEGO nybörjare. Dessutom ingår ett illustrerat häfte om skapandet av Nintendo Entertainment System och klassiska NES-spel.
 • Det här samlarsetet för vuxna ingår i ett sortiment inspirerande LEGO modellset som är utformade för dig, den kräsna hobbypysslaren, när du letar efter nästa uppslukande gör-det-själv-projekt.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras noggrant för att säkerställa att det här unika LEGO byggsetet uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Nintendo Entertainment System
SKU
71374
UPC
673419319560
Delar
2646
Tema
LEGO Super Mario
Ålder
18+ år
LEGO pris
3 150 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.