LEGO Toads skattjakt – Expansionsset 71368

Fantastiskt expansionsset med Toad och Toadette

lego 71368 toads skattjakt expansionsset scaled
 • 464 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71368 SKU

Spelare måste besegra fiender och klara utmaningar i Toad Village med detta LEGO Super Mario Toads skattjakt – Expansionsset (71368). En perfekt gåva till barn att kombinera med LEGO Super Mario startbana (71360), med söta Toad och Toadette leksaksfigurer, 2 Cheep Cheeps och en Goomba. En bro samt glidande och roterande plattformar måste övervinnas för …

Läs mer...

Priser LEGO Toads skattjakt – Expansionsset 71368

Lego.com LEGO.com 899 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 165 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Toads skattjakt – Expansionsset 71368

Spelare måste besegra fiender och klara utmaningar i Toad Village med detta LEGO Super Mario Toads skattjakt – Expansionsset (71368). En perfekt gåva till barn att kombinera med LEGO Super Mario startbana (71360), med söta Toad och Toadette leksaksfigurer, 2 Cheep Cheeps och en Goomba. En bro samt glidande och roterande plattformar måste övervinnas för att komma till 1, 2, 3 Block i Toad Houses, trädet och skattkistan.

Digitalt förstärkt byggande
Intuitiva Instructions PLUS för det här setet finns i den kostnadsfria LEGO Super Mario appen, med visningsverktyg som gör det enklare att bygga. Där finns också roliga, kreativa sätt att bygga om och leka, och appen är en trygg plattform där barn kan dela idéer med andra fans.

Obegränsade utmaningar
LEGO Super Mario lekseten får en av familjens favoritkaraktärer att komma till liv i den verkliga världen och är perfekta för spel med vänner eller på egen hand. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen erbjuder obegränsade spelalternativ och främjar barns problemlösningsförmåga.

 • Barn kan lägga till fler populära karaktärer, actionklossar och roliga utmaningar till sin LEGO Super Mario Äventyr med Mario – Startbana med det färgglada, ombyggbara Toads skattjakt – Expansionsset (71368).
 • Det här LEGO Super Mario leksetet innehåller Toad Houses, ett träd, skattkista, glidande och roterande plattformar och 10 actionklossar, plus en Goomba, 2 Cheep Cheeps och Toad och Toadette figurer för timmar av spel.
 • Spelare kan hjälpa LEGO Mario (figur ingår ej) att hitta 1, 2, 3 Block i trädet, bakom dörren till ett Toad House och i skattkistan, och hoppa på dem i rätt ordning för att vinna digitala bonusmynt.
 • Den här LEGO leksaken med 464 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 8 år och inspirerar barn att bygga sina egna unika banor till Äventyr med Mario – Startbana (71360).
 • Modulen är 17 cm hög, 44 cm bred och 41 cm djup i sin grundläggande form och kan byggas om och kombineras med startbanan och andra expansionsset på många sätt.
 • Inga batterier krävs – kombinera det här expansionssetet med LEGO Mario figuren i startbanan och för att uppgradera spelet.
 • Den kostnadsfria LEGO Super Mario appen har digitala bygginstruktioner och praktiska visningsverktyg, plus inspiration till olika sätt att spela och mycket mer. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlarseten får en ikonisk familjefavorit att komma till liv i den verkliga världen och erbjuder fans massor av alternativ för att bygga ut, bygga om, specialdesigna och skapa sina egna unika utmaningar.
 • Det krävs ingen superstjärnas kraft för att bygga eller bygga om med LEGO klossar. Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket garanterar en konsekvent och säker montering varje gång.
 • LEGO byggklossar och delar tappas, krossas, vrids, värms och analyseras så att du kan vara säker på att det här kreativa leksetet uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna.
 • Det finns digitala bygginstruktioner till den här byggsatsen. Det är lätt att följa stegen på en mobil enhet eller hämta en PDF-fil med de tryckta instruktionerna. Klicka på knappen Bygginstruktioner längst ned på sidan om du vill visa och hämta instruktionerna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Toads skattjakt – Expansionsset
SKU
71368
EAN
5702016618471
Delar
464
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.