LEGO Marios hus & Yoshi – Expansionsset 71367

LEGO Marios sta hus och Yoshi fr spel och roliga rollekar

lego 71367 marios hus yoshi expansionsset scaled
 • 205 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71367 SKU

Fans kan förstärka sin LEGO Super Mario spelupplevelse och njuta av massor av kreativa rollekar med Marios hus & Yoshi – Expansionsset (71367). Detta samlarlekset innehåller ett byggbart hus med öppningsbar dörr och tak med en stjärnkloss under. En fantastisk present till barn som har Äventyr med Mario – Startbana (71360), som också innehåller en …

Läs mer...

Priser LEGO Marios hus & Yoshi – Expansionsset 71367

Amazon.se Amazon.se -33% 249 kr Se
Proshop.se Proshop.se -32% 250 kr Se
LEGO.com LEGO.com 369 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Marios hus & Yoshi – Expansionsset 71367

Fans kan förstärka sin LEGO Super Mario spelupplevelse och njuta av massor av kreativa rollekar med Marios hus & Yoshi – Expansionsset (71367). Detta samlarlekset innehåller ett byggbart hus med öppningsbar dörr och tak med en stjärnkloss under. En fantastisk present till barn som har Äventyr med Mario – Startbana (71360), som också innehåller en hängmatta där LEGO Mario (figuren ingår inte) kan sova, plus figurerna Yoshi och Goomba att interagera med och vinna mynt.

Grym app
Den kostnadsfria LEGO Super Mario appen har coola visningsverktyg för att bygga denna modul, plus förslag på kreativa sätt att bygga och spela, och erbjuder en säker plattform där barn kan dela sina skapelser.

Fantastiska presentidéer
Inspirerande LEGO Super Mario lekset får familjens favoritkaraktär att komma till liv i den verkliga världen. Startbanan, expansionsseten och boostpaketen är roliga LEGO presentleksaker till kreativa barn och alla fans, som kan skapa sina egna unika utmaningar, tävla med vänner eller spela på egen hand.

 • Barn kan tjäna digitala mynt till nästa bana och njuta av massor av roliga rollekar när de lägger till det söta Marios hus & Yoshi – Expansionsset (71367) till sin LEGO Super Mario Äventyr med Mario – Startbana (71360).
 • Detta samlarlekset innehåller ett klossbyggt hus med en stjärnkloss under det öppningsbara taket, plus en hängmatta och figurerna Yoshi och Goomba som LEGO Mario (figuren ingår inte) kan interagera med.
 • Vagga LEGO Mario (figuren ingår inte) till sömns i hängmattan, få honom att prata genom att placera honom bredvid kompisen Yoshi och besegra Goomba ... detta expansionsset erbjuder massor av roliga sätt att förbättra spelupplevelsen.
 • Detta kreativa LEGO byggset med 205 delar är en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år och kommer att väcka barns fantasi med en unik bana som gör att de kan specialdesigna sin Äventyr med Mario – Startbana.
 • Modulen är 13 cm hög, 25 cm bred och 17 cm djup i grunden, men kan arrangeras om och kombineras med startbanan och andra LEGO Super Mario expansionsset på många sätt.
 • Inga batterier behövs till denna kreativa byggleksak – den kommer till liv när den kombineras med LEGO Mario figuren i setet Äventyr med Mario – Startbana. Setet innehåller tydliga instruktioner så att barn kan bygga med självförtroendet på topp.
 • Barn kan hitta digitala bygginstruktioner, coola visningsverktyg och en säker plattform för att dela sina idéer i den kostnadsfria LEGO Super Mario appen. En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario samlarbyggleksakerna får en ikonisk karaktär att komma till liv i den verkliga världen och erbjuder fans massor av alternativ för att utöka, bygga om, specialdesigna och skapa nya utmaningar att bemästra.
 • Ända sedan 1958 har LEGO klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna. De är robusta och lätta att sätta ihop och dra isär varje gång, så att du inte behöver en superstjärnas kraft för att bygga eller bygga om!
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt, så att du kan vara säker på att detta kreativa byggset uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetsstandarderna.
 • Det finns digitala bygginstruktioner till den här byggsatsen. Det är lätt att följa stegen på en mobil enhet eller hämta en PDF-fil med de tryckta instruktionerna. Klicka på knappen Bygginstruktioner längst ned på sidan om du vill visa och hämta instruktionerna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Marios hus & Yoshi – Expansionsset
SKU
71367
Delar
205
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
369 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.