LEGO Äventyr med Mario – Startbana 71360

Startbana fr verkliga LEGO Super Mario ventyr!

lego 71360 ventyr med mario startbana
 • 231 Delar
 • LEGO Super Mario Tema
 • 71360 SKU

Barn kan samarbeta med sin favoritkaraktär i den verkliga världen med setet LEGO Super Mario Äventyr med Mario – Startbana (71360). Setet innehåller en LEGO Mario figur som reagerar omedelbart via LCD-skärmarna och högtalaren. Spelare kan samla virtuella mynt när LEGO Mario rör sig från startröret till målstolpen via snurrande plattformar och moln, Block och …

Läs mer...

Priser LEGO Äventyr med Mario – Startbana 71360

Adlibris.com Adlibris.com -28% 599 kr Se
LEGO.com LEGO.com -5% 790 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se -3% 803 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Super Mario

Beskrivning LEGO Äventyr med Mario – Startbana 71360

Barn kan samarbeta med sin favoritkaraktär i den verkliga världen med setet LEGO Super Mario Äventyr med Mario – Startbana (71360). Setet innehåller en LEGO Mario figur som reagerar omedelbart via LCD-skärmarna och högtalaren. Spelare kan samla virtuella mynt när LEGO Mario rör sig från startröret till målstolpen via snurrande plattformar och moln, Block och superstrider mot leksaksfigurerna Goomba och Bowser Jr. Arrangera om klossarna för att skapa nya banor att bemästra.

Förstärkt lek
En gratis LEGO Super Mario app finns tillgänglig för att förstärka denna lekupplevelse för barn. Den har visningsverktyg för att zooma och rotera som gör det lättare att bygga, föreslår andra kreativa sätt att bygga och leka och innehåller ett säkert forum där barn kan dela sina idéer med vänner.

Obegränsat med Mario!
Perfekt att leka med på egen hand eller för att tävla mot vänner – med LEGO Super Mario seten kommer familjens favoritkaraktär till liv i verkligheten. Denna startbana och expansionsseten erbjuder obegränsade utmaningar och främjar utvecklingen av problemlösningsförmågor.

 • Fans kan börja utforska den roliga LEGO Super Mario världen med setet Äventyr med Mario – Startbana (71360), med 7 actionklossar för olika interaktioner med LEGO Mario figuren.
 • LEGO Mario har färgsensorer och LCD-skärmar i ögonen, munnen och magen för över 100 olika reaktioner på rörelser. Innehåller också en högtalare som spelar upp ikoniska ljud och musik från tv-spelet.
 • I detta superlekset samlar LEGO Mario virtuella mynt när han hoppar och springer från startröret till målstolpen via LEGO klossar, molnplattformar och Block och strider mot figurerna Goomba och Bowser Jr.
 • Detta LEGO samlarset med 231 delar är en cool födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år som kan bygga och leka sig fram för att lösa problem samtidigt som de har massor av kreativt skoj.
 • Bygg om startbanan och kombinera med LEGO Super Mario expansionsseten för att skapa ännu mer utmanande banor och spel att leka med och spela mot vänner.
 • LEGO Mario figuren drivs av 2 AAA-batterier (ingår inte) för att ge en interaktiv upplevelse i spelet där spelare får omedelbar feedback och belöningar för sin kreativitet.
 • Barn kommer att älska LEGO Super Mario gratisappen som innehåller bygginstruktioner, inspiration, kreativa sätt att leka och mycket mer. För att se en lista över kompatibla Android- och iOS-enheter, gå till LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO Super Mario byggseten är perfekta att leka med på egen hand eller i grupp och ger liv åt familjens favoritkaraktär på ett unikt sätt. Seten erbjuder obegränsat med kreativa utmaningar genom expansionsset och ombyggnationer.
 • Byggare behöver inte krafterna från en superstjärna för att sätta ihop eller dra isär LEGO klossar! Ända sedan 1958 har de uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och robusta.
 • LEGO byggklossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.
 • Det finns digitala bygginstruktioner till den här byggsatsen. Det är lätt att följa stegen på en mobil enhet eller hämta en PDF-fil med de tryckta instruktionerna. Klicka på knappen Bygginstruktioner längst ned på sidan om du vill visa och hämta instruktionerna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Äventyr med Mario – Startbana
SKU
71360
UPC
673419318327
Delar
231
Tema
LEGO Super Mario
LEGO pris
830 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.