LEGO 71031 Minifigures Marvel Studios

Överraska en superhjältefantast med coola samlarminifigurer!

lego 71031 minifigures marvel studios
  • 10 Delar
  • LEGO Minifigures Tema
  • 71031 SKU

Fler fantastiska karaktärer! Samla och visa upp eller ge nytt liv åt oändliga lekar med dessa supercoola LEGO® Minifigures Marvel Studios (71031) leksakspåsar. En grym överraskning till barn och fans i alla åldrar. Vad finns i påsen? 1 av 12 unika, byggbara minifigurer att upptäcka, plus 1 eller flera tillbehör. Ett perfekt komplement till alla LEGO® …

Läs mer...

Priser LEGO 71031 Minifigures Marvel Studios

Lego.com LEGO.com 49 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minifigures

Beskrivning LEGO 71031 Minifigures Marvel Studios

  • Fler fantastiska karaktärer! Samla och visa upp eller ge nytt liv åt oändliga lekar med dessa supercoola LEGO Minifigures Marvel Studios (71031) leksakspåsar. En grym överraskning till barn och fans i alla åldrar.
  • Vad finns i påsen? 1 av 12 unika, byggbara minifigurer att upptäcka, plus 1 eller flera tillbehör. Ett perfekt komplement till alla LEGO samlingar för att visa upp eller inspirera till ny lek.
  • LEGO Minifigures karaktärerna kommer att tilltala flickor och pojkar från 5 år, sätta fart på deras fantasi och hjälpa dem att utveckla kreativitet och självförtroende genom lek på egen hand eller med vänner.
  • Dessa högkvalitativa, byggbara minifigurer och tillbehör i begränsad upplaga blir en fantastisk present eller ”bara för att”-överraskning som kan ge lite extra action till alla befintliga set.
  • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO delar tappas, krossas, vrids, värms, repas och sträcks för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Minifigures Marvel Studios
SKU
71031
EAN
5702016912722
UPC
673419339018
Delar
10
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
49 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.