LEGO 71030 Looney Tunes

Kommer snart

Överraska någon som älskar tecknade serier med samlarminifigurer!

lego 71030 looney tunes
  • 8 Delar
  • LEGO Minifigures Tema
  • 71030 SKU

Fler grymma karaktärer! Samla och minns eller förstärk oändliga lekar med dessa coola LEGO® Minifigures Looney Tunes™ (71030) leksakspåsar. En rolig belöning för barn och fans i alla åldrar. Vad finns i påsen? 1 av 12 unika, byggbara karaktärer att upptäcka, plus 1 eller flera tillbehör. Ett perfekt komplement till varje LEGO® samling för att inspirera …

Läs mer...

Priser LEGO 71030 Looney Tunes

Lego.com LEGO.com 49 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minifigures

Beskrivning LEGO 71030 Looney Tunes

  • Fler grymma karaktärer! Samla och minns eller förstärk oändliga lekar med dessa coola LEGO Minifigures Looney Tunes (71030) leksakspåsar. En rolig belöning för barn och fans i alla åldrar.
  • Vad finns i påsen? 1 av 12 unika, byggbara karaktärer att upptäcka, plus 1 eller flera tillbehör. Ett perfekt komplement till varje LEGO samling för att inspirera till nya lekar.
  • LEGO Minifigures karaktärerna kommer att tilltala flickor och pojkar från 5 år, inspirera deras fantasi och hjälpa dem att utveckla kreativitet och självförtroende genom lek på egen hand eller med vänner.
  • Dessa högkvalitativa minifigurer och tillbehör i begränsad upplaga är en fantastisk present eller ”bara för att”-överraskning som kan ge lite extra action till alla befintliga set.
  • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
  • LEGO delar tappas, krossas, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Looney Tunes
SKU
71030
EAN
5702016912401
UPC
673419339469
Delar
8
Tema
LEGO Minifigures
LEGO pris
49 kr
Utgivningsdatum
26 april 2021
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.