LEGO 70838 Drottning Wembryrsis o-onda rymdpalats

Svårt att hitta

Skapa utomjordiska ventyr med en rymdpalatsleksak frn LEGO FILMEN 2!

lego 70838 drottning wembryrsis o onda rymdpalats
  • 997 Delar
  • LEGO THE LEGO MOVIE 2 Tema
  • 70838 SKU

Kosmisk action väntar barn som bygger 70838 Drottning Wembryrsis ”o-onda” rymdpalats och leker rollekar med favoritkaraktärer från LEGO FILMEN 2. Den här färgglada LEGO palatsleksaken har roterande överdel med öppningsbar löstagbar raket för Drottning Wembryrsi Wa'Nabi, löstagbara rymdkapslar för andra karaktärer, säkerhetsrum, detaljerad matsal och ett dj-bås för kreativ lek. Ett fantastiskt byggset för barn …

Läs mer...

Priser LEGO 70838 Drottning Wembryrsis o-onda rymdpalats

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO THE LEGO MOVIE 2

Beskrivning LEGO 70838 Drottning Wembryrsis o-onda rymdpalats

Kosmisk action väntar barn som bygger 70838 Drottning Wembryrsis ”o-onda” rymdpalats och leker rollekar med favoritkaraktärer från LEGO FILMEN 2. Den här färgglada LEGO palatsleksaken har roterande överdel med öppningsbar löstagbar raket för Drottning Wembryrsi Wa'Nabi, löstagbara rymdkapslar för andra karaktärer, säkerhetsrum, detaljerad matsal och ett dj-bås för kreativ lek. Ett fantastiskt byggset för barn och alla fans av LEGO FILMEN 2, som kommer att älska att återskapa sina favoritsceneroch hitta på egna historier med en minifigur, en minidocka och 6 byggbara figurer.

  • Det här LEGO palatssetet innehåller 8 karaktärer från LEGO FILMEN 2: minifiguren Ungkarls-Batman och minidockan Celeste, samt de byggbara figurerna Drottning Wembryrsi Wa'Nabi, Glasstrut, Stjärna, kunglig vakt och 2 Hjärta.

  • Palatset med flera våningar har roterande överdel med öppningsbar löstagbar raket för Drottning Wembryrsi Wa'Nabi, öppningsbara löstagbara rymdkapslar för andra karaktärer, 2 balkonger, säkerhetsrum med en byggbar säkerhetsskärm och olika delar som kaffekopp, litet hjärta och munk, matsal med bord, 2 stolar, sidobord, byggbar smoothiemixer, olika mat- och dryckesdelar och dj-bås.
  • Den kungliga vaktens byggbara klubba ingår också.
  • Minifiguren Ungkarls-Batman (med unik dräktdekoration), minidockan Celeste och figurerna Drottning Wembryrsi Wa'Nabi (liten variant), Glasstrut (liten variant) och kunglig vakt är alla nya för maj 2019.
  • Med det här coola palatsbyggsetet kan barn återskapa skojiga scener från LEGO FILMEN 2.
  • Leksakspalatset är 48 cm högt,34 cm brett och 18 cm djupt.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Drottning Wembryrsis o-onda rymdpalats
SKU
70838
EAN
5702016368215
Delar
997
Tema
LEGO THE LEGO MOVIE 2
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 099 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.