LEGO 70837 Gnistrande och glittrande spa!

Svårt att hitta

Setet Gnistrande och glittrande spa! bjuder garanterat p verraskningar

lego 70837 gnistrande och glittrande spa
  • 694 Delar
  • LEGO THE LEGO MOVIE 2 Tema
  • 70837 SKU

Med LEGO FILMEN 2 byggsetet 70837 Gnistrande och glittrande spa! kan barn leka rollekar med utmattade Wyldstyle, LEGO rymdfararen Benny och andra färgstarka karaktärer. Det här spaleksetet vimlar av överraskningar som väcker barns fantasi, till exempel en roterande vägg som styrs med en spak för att iscensätta Balthazars förvandling till vampyrfladdermus och en bubbelpool med …

Läs mer...

Priser LEGO 70837 Gnistrande och glittrande spa!

Fyndiq.se Fyndiq.se 1 042 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO THE LEGO MOVIE 2

Beskrivning LEGO 70837 Gnistrande och glittrande spa!

Med LEGO FILMEN 2 byggsetet 70837 Gnistrande och glittrande spa! kan barn leka rollekar med utmattade Wyldstyle, LEGO rymdfararen Benny och andra färgstarka karaktärer. Det här spaleksetet vimlar av överraskningar som väcker barns fantasi, till exempel en roterande vägg som styrs med en spak för att iscensätta Balthazars förvandling till vampyrfladdermus och en bubbelpool med fallucka. Fans av LEGO FILMEN 2 kommer att älska att återskapa sina favoritscener från filmen med 2 minifigurer, en minidocka och 5 byggbara figurer inklusive LEGO Unikitty som Lugna dig-Kitty, samt en massagebänk och lekinspirerande tillbehör.

  • Det här LEGO leksetet innehåller 8 karaktärer från LEGO FILMEN 2: Minifigurerna Benny och utmattad Wyldstyle, minidockan Balthazar, samt de byggbara figurerna LEGO Unikitty som Lugna dig-Kitty, Flaminga, Åtta, Arkimedes och vampyrfladdermusen Balthazar.

  • Setet Gnistrande och glittrande spa har ett entrévalv, byggbara högtalare, roterande vägg som styrs med en spak och ”förvandlar” Balthazar till en vampyrfladdermus, bubbelbad med öppningsbart lock och fallucka, byggbart tvättställ, 2 löstagbara bord, 6 byggbara flaskor och olika delar som handduk, tekanna, kopp, serveringsbricka och transparenta kristalldekorationer.
  • En byggbar massagebänk ingår också.
  • Figuren Flaminga har rörliga vingar och rörlig stjärt.
  • Minifigurerna, minidockan och de byggbara figurerna i setet är alla nya för maj 2019 och minifiguren utmattad Wyldstyle har blått och rosa hår, medan figuren Unikitty som Lugna dig-Kitty har ett nytt ansiktsuttryck.
  • Barn kommer att älska att återskapa skojiga scenerfrån LEGO FILMEN 2 med det här populära leksetet.
  • Spaanläggningen från LEGO FILMEN 2 är 14 cm hög, 31 cm bred och 12 cm djup.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Gnistrande och glittrande spa!
SKU
70837
EAN
5702016368208
Delar
694
Tema
LEGO THE LEGO MOVIE 2
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
799 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.