LEGO Eldstuntcykel 60311

Stuntaction med brandbekmparen Freya McCloud frn LEGO City TV!

lego 60311 eldstuntcykel
 • 11 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60311 SKU

Sätt fart på barns lekar med det flyghjulsdrivna leksetet LEGO City Eldstuntcykel (60311), med en grym leksaksmotorcykel för spektakulära stunttrick och en minifigurversion av brandbekämparen Freya McCloud från tv-serien LEGO City Adventures – en het kombo för actionspäckad lek! Ett lekset med ett PLUS för barn från 5 år!. Leksetet innehåller en enkel, tryckt bygguide och …

Läs mer...

Priser LEGO Eldstuntcykel 60311

Lego.com LEGO.com 69 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 105 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Eldstuntcykel 60311

Sätt fart på barns lekar med det flyghjulsdrivna leksetet LEGO City Eldstuntcykel (60311), med en grym leksaksmotorcykel för spektakulära stunttrick och en minifigurversion av brandbekämparen Freya McCloud från tv-serien LEGO City Adventures – en het kombo för actionspäckad lek!

Ett lekset med ett PLUS för barn från 5 år!
Leksetet innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Sätter barn mitt i all action!
LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser. Kombinera lekseten från den fantastiska LEGO City Stuntz världen för ännu större spektakulära stuntshower!

 • Barn kan iscensätta actionspäckade framträdanden med denna grymma LEGO City Eldstuntcykel (60311), med en cool flyghjulsdriven stuntcykel och karaktären Freya McCloud från LEGO City TV.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en flyghjulsdriven stuntmotorcykel, plus brandbekämparen Freya McCloud från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Barn kan knuffa stuntmotorcykeln för att aktivera flyghjulet och sedan släppa iväg den för fantastiska hopp, luftburna manövrar och landningar.
 • Leksetet LEGO City Eldstuntcykel är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till stuntfans och barn från 5 år.
 • När eldstuntcykeln är färdigbyggd är den 3 cm hög, 6 cm lång och 2 cm bred.
 • Kombinera leksetet med andra set från LEGO City Stuntz serien för ännu mer stuntaction.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Det är en interaktiv guide som verkligen gör LEGO byggandet till en barnlek!
 • LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med coola leksaksfordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla berättelser och rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Eldstuntcykel
SKU
60311
EAN
5702017024233
Delar
11
Tema
LEGO City
LEGO pris
69 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.