LEGO Stuntcykel med kyckling 60310

Rolig stuntaction med hjlten Clemmons frn LEGO City TV

lego 60310 stuntcykel med kyckling
 • 10 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60310 SKU

Det actionfyllda flyghjulsdrivna leksetet LEGO City Stuntcykel med kyckling (60310) innehåller en häftig leksaksmotorcykel för att utföra coola stegringar och högtflygande stunttrick. Lägg bara till karaktären Clemmons från tv-serien LEGO City Adventures, som utför roliga stuntuppvisningar i sin kycklingdräkt. En LEGO present för barn från 5 år. Leksetet innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS …

Läs mer...

Priser LEGO Stuntcykel med kyckling 60310

Lego.com LEGO.com 69 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 99 kr Se
Proshop.se Proshop.se 107 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Stuntcykel med kyckling 60310

Det actionfyllda flyghjulsdrivna leksetet LEGO City Stuntcykel med kyckling (60310) innehåller en häftig leksaksmotorcykel för att utföra coola stegringar och högtflygande stunttrick. Lägg bara till karaktären Clemmons från tv-serien LEGO City Adventures, som utför roliga stuntuppvisningar i sin kycklingdräkt.

En LEGO present för barn från 5 år
Leksetet innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera gör byggandet till en barnlek.

Grymma leksaker för barn!
LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar. Kombinera lekseten från den fantastiska LEGO City Stuntz världen för ännu mer skoj och spänning!

 • LEGO City Stuntcykel med kyckling (60310), med en grym flyghjulsdriven motorcykel för fantastiska stunttrick, plus en karaktär från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en flyghjulsdriven stuntmotorcykel, plus karaktären Clemmons från tv-serien LEGO City Adventures, klädd i en kycklingdräkt.
 • Barn kan knuffa stuntmotorcykeln för att aktivera flyghjulet och sedan släppa iväg den för fantastiska hopp, luftmanövrar och coola landningar.
 • Leksetet LEGO City Stuntcykel med kyckling blir en rolig julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till stuntfans och barn från 5 år.
 • När stuntcykeln är färdigbyggd är den 3 cm hög, 6 cm lång och 2 cm bred.
 • Kombinera leksetet med andra set från LEGO City Stuntz serien för ännu mer stuntaction.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva guide gör verkligen LEGO byggandet till en barnlek!
 • LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med coola leksaksfordon och roliga karaktärer, inspirerande berättelser och lekscenarier som återspeglar livet på ett roligt och spännande sätt.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stuntcykel med kyckling
SKU
60310
Delar
10
Tema
LEGO City
LEGO pris
69 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.