LEGO Selfiestuntcykel 60309

Spektakulr stuntaction med en rolig karaktr frn LEGO City TV

lego 60309 selfiestuntcykel
 • 14 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60309 SKU

Barn som älskar actionspäckade leksaker kommer att älska den flyghjulsdrivna LEGO City Selfiestuntcykel (60309), med en grym motorcykel för coola stegringar och högtflygande stunttrick. Lägg bara till den häftiga karaktären Spotligt från tv-serien LEGO City Adventures med sin selfiepinne för roliga stuntuppvisningar. Rolig bygg- och lekupplevelse för barn från 5 år Leksetet innehåller en enkel bygguide och …

Läs mer...

Priser LEGO Selfiestuntcykel 60309

Lego.com LEGO.com 69 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 105 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Selfiestuntcykel 60309

Barn som älskar actionspäckade leksaker kommer att älska den flyghjulsdrivna LEGO City Selfiestuntcykel (60309), med en grym motorcykel för coola stegringar och högtflygande stunttrick. Lägg bara till den häftiga karaktären Spotligt från tv-serien LEGO City Adventures med sin selfiepinne för roliga stuntuppvisningar. Rolig bygg- och lekupplevelse för barn från 5 år

Leksetet innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Gör barn till showens stjärnor!
LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser. Kombinera lekseten från LEGO City Stuntz världen för ännu större spektakulära stuntshower!

 • Få barns fantasi att sväva med leksetet LEGO City Selfiestuntcykel (60309), med en flyghjulsdriven motorcykel och den häftiga stuntkaraktären Spotlight från LEGO City TV.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en fyrhjulsdriven stuntmotorcykel, plus den roliga, selfiegalna karaktären Spotlight från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Barn kan knuffa stuntmotorcykeln för att aktivera flyghjulet och sedan släppa iväg den för att utföra fantastiska hopp och luftburna manövrar.
 • Leksetet LEGO City Selfiestuntcykel blir en fantastisk födelsedagspresent eller vardagsgåva till stuntfans och barn från 5 år.
 • När selfiestuntcykeln är färdigbyggd är den 3 cm hög, 6 cm lång och 2 cm bred.
 • Kombinera leksetet med andra set från LEGO City Stuntz serien för ännu mer stuntaction.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva bygguide gör LEGO byggandet till en barnlek!
 • LEGO City Stuntz seten innehåller coola leksaksfordon och roliga karaktärer som sätter barn mitt i all action när de iscensätter berättelser och scenarier som återspeglar verkligheten på ett roligt och spännande sätt.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Selfiestuntcykel
SKU
60309
EAN
5702017028002
Delar
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
69 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.