LEGO Sjöpolis- och brandkårsuppdrag 60308

Roliga polis- och brandkrsventyr fr barn

lego 60308 sjopolis och brandkarsuppdrag
 • 297 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60308 SKU

Barn med passion för actionfyllda rollekar kommer att älska setet LEGO City Sjöpolis- och brandkårsuppdrag (60308). Detta högkvalitativa lekset kombinerar 2 populära LEGO City teman och innehåller en polisstation, sjöpolisens helikopter, skurkens motorbåt och en brandbåt som flyter på riktigt. Och för att kickstarta det roliga får barn också 4 minifigurer inklusive hjälten Tom Bennett …

Läs mer...

Priser LEGO Sjöpolis- och brandkårsuppdrag 60308

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 670 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Sjöpolis- och brandkårsuppdrag 60308

Barn med passion för actionfyllda rollekar kommer att älska setet LEGO City Sjöpolis- och brandkårsuppdrag (60308). Detta högkvalitativa lekset kombinerar 2 populära LEGO City teman och innehåller en polisstation, sjöpolisens helikopter, skurkens motorbåt och en brandbåt som flyter på riktigt. Och för att kickstarta det roliga får barn också 4 minifigurer inklusive hjälten Tom Bennett från tv-serien LEGO City Adventures!

Perfekt för barn från 5 år
Med en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera, hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Den fantastiska LEGO City världen
LEGO City byggseten erbjuder oändliga lekmöjligheter med realistiska modeller och inspirerande karaktärer. Från att fånga skurkar till att släcka bränder – barn blir vardagshjältarna mitt i all action och utvecklar viktiga livsfärdigheter när de bygger och leker.

 • Det högkvalitativa leksetet Sjöpolis- och brandkårsuppdrag (60308) med flera modeller placerar barn mitt i all action med realistiska fordon och inspirerande karaktärer som stimulerar fantasifulla lekar.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en polisstation, sjöpolisens helikopter, brandbåt och skurkens motorbåt, plus 4 minifigurer inklusive karaktären Tom Bennett från LEGO City TV.
 • Barn kan köra brandbåten på vatten, använda brandsläckaren för att släcka LEGO elden och skapaspännande polis- och brandkårsberättelser med inspirerande minifigurer.
 • En imponerande julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till alla som gillar tv-serien LEGO City Adventures och barn från 5 år som älskar hjältemodig rolleksaction.
 • Polisstationen är 23 cm hög, 12 cm bred och 10 cm djup. Brandbåten är 9 cm hög, 19 cm lång och 8 cm bred.
 • Inga batterier behövs. LEGO leksakerna i detta byggbara lekset drivs av barns fantasi.
 • Med tryckta bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som ger liv åt byggprocessen.
 • LEGO City lekset innehåller funktionsrika byggnader, realistiska leksaksfordon och inspirerande karaktärer för timmar av kreativt byggskoj och fantasifulla lekar baserade på verkliga scenarier.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varitsedan 1958.
 • LEGO City byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Sjöpolis- och brandkårsuppdrag
SKU
60308
EAN
5702016980554
Delar
297
Tema
LEGO City
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.