LEGO Djurräddningsläger 60307

Ett djurrddningslekset med ikoniska djur!

lego 60307 djurraddningslager
 • 503 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60307 SKU

Leksetet LEGO City Djurräddningsläger (60307) är fullspäckat med roliga funktioner. Det finns ett välutrustat läger med trädkoja och vakttorn, plus en flytande jolle, mobilt forskningslabb, motorcykel och en ultralätt helikopter. Barn får också 6 minifigurer, inklusive karaktären Sleet från LEGO City TV, plus elefant, lejon, lejonhona, lejonunge, örn och en apa för roliga djurräddningsäventyr. En bygg- …

Läs mer...

Priser LEGO Djurräddningsläger 60307

Lego.com LEGO.com 909 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 658 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Djurräddningsläger 60307

Leksetet LEGO City Djurräddningsläger (60307) är fullspäckat med roliga funktioner. Det finns ett välutrustat läger med trädkoja och vakttorn, plus en flytande jolle, mobilt forskningslabb, motorcykel och en ultralätt helikopter. Barn får också 6 minifigurer, inklusive karaktären Sleet från LEGO City TV, plus elefant, lejon, lejonhona, lejonunge, örn och en apa för roliga djurräddningsäventyr.

En bygg- och lekupplevelse för barn från 6 år
Du hittar enkla bygginstruktioner till detta LEGO City lekset i lådan. Du kan också ladda ner Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera, förvandlar snabbt barn till mästerbyggare!

Leksaker som väcker fantasin
LEGO City Wildlife lekseten placerar barn mitt i all action med ikoniska djur, realistiska miljöer, coola fordon och inspirerande karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser.

 • Leksetet LEGO City Djurräddningsläger (60307) innehåller en mängd djur, fordon och inspirerande karaktärer, inklusive karaktären Sleet från tv-serien LEGO City Adventures. En fantastisk belöning till barn från 6 år!
 • Innehåller ett LEGO läger med trädkoja, mobilt forskningslabb, motorcykel, ultralätt helikopter och en flytande jolle, plus 6 minifigurer och örn, elefant, lejon, lejonhona, 2 lejonungar och 2 apor.
 • Detta byggset är fullspäckat med coola funktioner och detaljer för spännande djurräddningsberättelser och rollekar med inspirerande djur och karaktärer, inklusive karaktären Sleet från tv-serien LEGO City Adventures.
 • En fantastisk födelsedagspresent eller överraskning för alla tillfällen. Kombinera setet med andra produkter från LEGO City Wildlife sortimentet för ännu fler djurinspirerade äventyr.
 • När det är färdigbyggt är djurräddningslägret med trädkoja 16 cm högt, 26 cm brett och 20 cm djupt.
 • Med LEGO tillbehör som äpple, banan, brandsläckare, walkie-talkie, kamera, kikare, flaska, gips och en spruta.
 • Med en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS, en interaktiv bygguide för små byggare som är en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • LEGO City Wildlife lekseten placerar barn mitt i all action och hjälper dem att utveckla självförtroende och viktiga livsfärdigheter när de iscensätter berättelser och scenarier som återspeglar livet på ett roligt sätt.
 • Alla LEGO City delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och roliga att bygga med.
 • Alla LEGO klossar och delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Djurräddningsläger
SKU
60307
EAN
5702016980547
UPC
673419345170
Delar
503
Tema
LEGO City
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.