LEGO Shoppinggata 60306

En shoppinggata som r full av LEGO skoj!

lego 60306 shoppinggata
 • 533 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60306 SKU

Premiumsetet LEGO City Shoppinggata (60306) är fullt av spännande detaljer och funktioner. Det finns ett bageri, en cykelaffär och en park med utegym. Barn får också en cool lastcykel, en sportbil och en servicebil med lift, plus 6 roliga minifigurer. Och med de medföljande LEGO City vägplattorna kan barn koppla ihop setet med andra lekset …

Läs mer...

Priser LEGO Shoppinggata 60306

Lego.com LEGO.com 899 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Shoppinggata 60306

Premiumsetet LEGO City Shoppinggata (60306) är fullt av spännande detaljer och funktioner. Det finns ett bageri, en cykelaffär och en park med utegym. Barn får också en cool lastcykel, en sportbil och en servicebil med lift, plus 6 roliga minifigurer. Och med de medföljande LEGO City vägplattorna kan barn koppla ihop setet med andra lekset för att utöka sin stad – precis som de vill!

Lekset med flera modeller för barn från 6 år
Leksetet LEGO City Shoppinggata innehåller en enkel bygguide som hjälper barn att uppleva stoltheten i att bygga sina egna LEGO leksaker. Barn, vänner och familj kan delta i den roliga byggupplevelsen för oändliga timmar av fantasifulla lekar.

Inspirerande LEGO leksaker för pojkar och flickor
LEGO City byggseten stimulerar fria rollekar baserade på verkliga händelser, med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och skojiga karaktärer som erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse.

 • Premiumsetet LEGO City Shoppinggata (60306) innehåller detaljerade byggnader, coola fordon och roliga karaktärer med spännande tillbehör. En belöning till barn från 6 år!
 • Innehåller LEGO vägplattor med bil- och cykelbanor och ett övergångsställe, plus bageri, cykelaffär, utegym, lastcykel, servicebil med lift, sportbil och 6 minifigurer.
 • Detta LEGO set är fullpackat med realistiska funktioner för fantasifulla lekar. Och med de medföljande LEGO vägplattorna kan barn sätta ihop det med andra lekset för att utöka sin stad – precis som de vill!
 • Det högkvalitativa leksetet LEGO City Shoppinggata är en imponerande julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till flickor och pojkar från 6 år.
 • Modellen LEGO City Shoppinggata är 13 cm hög, 40 cm bred och 28 cm djup när den är färdigbyggd.
 • LEGO tillbehör: croissant, bröd, kringla, banan, vattenflaska, läckande brandpost, leksakslampa, gatlyktor som lyser i mörkret och en hundbajskorv.
 • Detta lekset innehåller en enkel bygguidesom ger unga LEGO byggare en givande, självständig bygg- och lekupplevelse.
 • LEGO City My City seten innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i realistiska miljöer.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO City byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Shoppinggata
SKU
60306
EAN
5702016980530
Delar
533
Tema
LEGO City
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.