LEGO Biltransport 60305

Lekset med biltransport fr barn

lego 60305 biltransport
 • 342 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60305 SKU

Barn kan transportera upp till 3 LEGO City Great Vehicles leksaksbilar med denna LEGO City Biltransport (60305). Denna ledade transportlastbil har ett släp med två däck, ett höjbart övre däck och en fungerande ramp bak. Barn får också en cool muskelbil att transportera, plus minifigurerna lastbilsförare och bilist för att komma igång med lekarna. Spännande byggset …

Läs mer...

Priser LEGO Biltransport 60305

Lego.com LEGO.com 258 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 675 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Biltransport 60305

Barn kan transportera upp till 3 LEGO City Great Vehicles leksaksbilar med denna LEGO City Biltransport (60305). Denna ledade transportlastbil har ett släp med två däck, ett höjbart övre däck och en fungerande ramp bak. Barn får också en cool muskelbil att transportera, plus minifigurerna lastbilsförare och bilist för att komma igång med lekarna.

Spännande byggset för barn från 5 år
Detta biltransportlekset innehåller enkla bygginstruktioner som ger unga LEGO byggare en tillfredsställande, självständig bygg- och lekupplevelse – så att din lilla lastbilsförare kan ge sig ut på vägen på nolltid!

LEGO City Great Vehicles – Coola leksaker för barn
Barn växer upp omgivna av fantastiska fordon och maskiner, och med LEGO City Great Vehicles byggseten får de utforska dem närmare, med realistiska modeller och roliga karaktärer som inspirerar till fria, fantasifulla lekar.

 • Överraska din vardagshjälte med det spännande byggsetet LEGO City Biltransport (60305), med coola leksaksfordon och roliga karaktärer som flyttar de fantasifulla rollekarna till den snabba filen.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att skapa en biltransport och en cool muskelbil med avtagbart tak, plus minifigurerna lastbilsförare och bilist.
 • Barn kan höja och sänka släpets övre däck och ramp för att lasta på och transportera upp till 3 LEGO City Great Vehicles bilar, inklusive den coola muskelbilen i detta set.
 • Perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 5 år.
 • När den är färdigbyggd är denna LEGO City biltransport 11 cm hög, 31 cm lång och 8 cm bred.
 • Detta set innehåller LEGO tillbehör som en kvast och en skiftnyckel.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera för unga byggare. En del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner.
 • LEGO City Great Vehicles lekseten främjar barns fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika modeller och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar.
 • Alla LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Biltransport
SKU
60305
EAN
5702016980523
Delar
342
Tema
LEGO City
LEGO pris
258 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.