LEGO Vägplattor 60304

Koppla ihop och utka barns LEGO City skapelser

lego 60304 vagplattor
 • 112 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60304 SKU

Byggsetet LEGO City Vägplattor (60304) blir en realistisk bakgrund till barns fantasifulla lekar, med gatlyktor som lyser i mörkret, trafikljus, vägskyltar, vägmarkeringar, farthinder, övergångsställe, träd och grönska. Barn kan placera vägplattorna hur de vill, bygga en stad runt dem och koppla ihop dem med andra LEGO byggset med vägplattor för att utöka sina stadsskapelser!Fantastisk present …

Läs mer...

Priser LEGO Vägplattor 60304

Proshop.se Proshop.se -37% 169 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -8% 249 kr Se
LEGO.com LEGO.com -4% 260 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 425 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Vägplattor 60304

Byggsetet LEGO City Vägplattor (60304) blir en realistisk bakgrund till barns fantasifulla lekar, med gatlyktor som lyser i mörkret, trafikljus, vägskyltar, vägmarkeringar, farthinder, övergångsställe, träd och grönska. Barn kan placera vägplattorna hur de vill, bygga en stad runt dem och koppla ihop dem med andra LEGO byggset med vägplattor för att utöka sina stadsskapelser!Fantastisk present till LEGO City fans från 5 årDessa LEGO City Vägplattor innehåller en enkel bygguide och InstructionsPLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.Inspirerande leksaker för flickor och pojkarLEGO City byggseten stimulerar fria, kreativa rollekar med funktionsrika byggnader, realistiska leksaksfordon och roliga karaktärer som erbjuder en rolig lekupplevelse baserad på verkliga händelser.

 • Barn kan ge sina LEGO lekar en realistisk bakgrund med dessa LEGO City Vägplattor (60304). Den perfekta starten för en grym bygg- och lekupplevelse.
 • Vad finns i lådan? Barn får 5 LEGO vägplattor med trafikmarkeringar, farthinder och ett övergångsställe, plus gatlyktor som lyser i mörkret, leksakstrafikljus, vägskyltar, träd och grönska.
 • Barn kan skapa en realistisk LEGO vägmiljö med massor av autentiska detaljer och koppla ihop med andra LEGO City byggset med vägplattor för att utöka sina skapelser.
 • Leksetet LEGO City Vägplattor är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 5 år.
 • När den är färdigbyggd är den huvudsakliga vägplattan 13 cm hög, 44 cm bred och 38 cm djup.
 • LEGO City Vägplattor blir en fantastisk bakgrund till barnens LEGO lekar och skapelser.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva guide hjälper unga byggare att bli mästerbyggare!
 • LEGO City My City seten innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i realistiska miljöer.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO City byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vägplattor
SKU
60304
UPC
673419339155
Delar
112
Tema
LEGO City
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.