LEGO 60303 City adventskalender

Svårt att hitta

En adventskalender fullspckad med LEGO verraskningar!

lego 60303 city adventskalender
 • 349 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60303 SKU

Bygg spänningen när det festliga firandet närmar sig med leksetet LEGO City adventskalender (60303). Barn kan räkna ner till den stora dagen med roliga minibyggen, populära karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures och coola tillbehör. Vik bara ut den snöiga stadslekmattan och allt är klart för oändliga, fantasifulla äventyr. Roliga modeller som är snabba och lätta …

Läs mer...

Priser LEGO 60303 City adventskalender

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO 60303 City adventskalender

Bygg spänningen när det festliga firandet närmar sig med leksetet LEGO City adventskalender (60303). Barn kan räkna ner till den stora dagen med roliga minibyggen, populära karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures och coola tillbehör. Vik bara ut den snöiga stadslekmattan och allt är klart för oändliga, fantasifulla äventyr.

Roliga modeller som är snabba och lätta att bygga
Denna LEGO City adventskalender blir en perfekt present till barn från 5 år. Varje överraskningsleksak åtföljs av enkla bygginstruktioner som gör att även LEGO nybörjare kan njuta av en rolig bygg- och lekupplevelse.

Coola julklappar till barn
LEGO City adventskalendrar är fullspäckade med inspiration, festlig spänning och underbara överraskningar för barn som älskar kreativ lek. De byggbara leksakerna, karaktärerna från tv-serien LEGO City Adventures och tillbehören i denna kalender kan också kombineras med befintliga LEGO lekset för ännu mer skoj.

 • Barn från 5 år kan njuta av fantasifulla lekar varje dag i december med denna LEGO City adventskalender (60303) – fullspäckad med grymma minibyggen, roliga karaktärer från LEGO City TV och coola tillbehör.
 • Innehåller karaktärerna Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper och Fendrich från tv-serien LEGO City Adventures, plus en byggbar snögubbsversion av Duke DeTain och en snöig stadslekmatta.
 • Barn kan räkna ner till den stora dagarna med coola modeller, roliga minifigurer och en utvikbar lekmatta där de kan bygga och iscensätta sina egna festliga LEGO City äventyr!
 • Letar du efter en cool present till barn från 5 år? Denna adventskalender är perfekt som belöning till alla som gillar tv-serien LEGO City Adventures och barn som älskar coola leksaker och kreativ lek.
 • LEGO City adventskalendern är 26 cm hög, 38 cm bred och 7 cm djup.
 • Det behövs inga batterier! De byggbara LEGO leksakerna och karaktärerna i denna adventskalender drivs av små barn med stor fantasi, så de festliga lekarna kan börja direkt – varje dag!
 • Varje överraskning i denna LEGO City adventskalender åtföljs av enkla bygginstruktioner tryckta på insidan av varje lucka, så att även nya byggare kan njuta av att bygga sina egna leksaker.
 • Festlig LEGO City adventskalender med färgglada miniatyrbyggen och roliga karaktärer som stimulerar till fantasifulla rollekar och hjälper barn att utveckla fysiska och kreativa färdigheter.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO City byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO City adventskalender
SKU
60303
EAN
5702016911619
Delar
349
Tema
LEGO City
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.