LEGO Djurräddningsinsats 60302

Actionfyllda djurrddningsventyr fr barn

lego 60302 djurraddningsinsats
 • 525 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60302 SKU

Leksetet LEGO City Djurräddningsinsats (60302) med flera modeller är fullspäckat med grymma funktioner, som en cool vinschhelikopter, bandfordon, savannmiljö med jordskredsfunktion och en veterinärstation. Lägg bara till elefanterna, krokodilerna, apan och räddningsteamet för oändliga timmar av spännande djurräddningsuppdrag. En fantastisk bygg- och lekupplevelse för barn från 6 år. Du hittar enkla bygginstruktioner till detta LEGO City …

Läs mer...

Priser LEGO Djurräddningsinsats 60302

Lego.com LEGO.com 804 kr Se
Proshop.se Proshop.se 877 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 069 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Djurräddningsinsats 60302

Leksetet LEGO City Djurräddningsinsats (60302) med flera modeller är fullspäckat med grymma funktioner, som en cool vinschhelikopter, bandfordon, savannmiljö med jordskredsfunktion och en veterinärstation. Lägg bara till elefanterna, krokodilerna, apan och räddningsteamet för oändliga timmar av spännande djurräddningsuppdrag.

En fantastisk bygg- och lekupplevelse för barn från 6 år
Du hittar enkla bygginstruktioner till detta LEGO City set i lådan. Du kan också ladda ner Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera, förvandlar snabbt barn till mästerbyggare!

Sätt barn mitt i all action
LEGO City Wildlife lekseten innehåller ikoniska djur, realistiska miljöer, detaljerade fordon och inspirerande karaktärer som stimulerar fantasifulla lekar. Barn blir vardagshjältar i berättelser och scenarier som återspeglar verkligheten på ett roligt och spännande sätt.

 • • Leksetet LEGO City Djurräddningsinsats (60302) är fullspäckat med spännande funktioner, ikoniska djurfigurer och inspirerande karaktärer för oändliga djurräddningsrollekar.
 • Innehåller allt barn behöver för att bygga en vinschhelikopter, ett bandfordon, en veterinärstation och en savannmiljö med jordskredsfunktion, plus elefant, elefantunge och krokodil, 2 apor och 4 minifigurer.
 • Barn kan dra i spaken för att aktivera träd- och stenskredet. Helikoptern har fungerande vinsch, snurrande rotorer och lastutrymme. Bandfordonet har avtagbar kedja och förvaringsutrymme.
 • Fantastisk födelsedagspresent eller överraskning till barn från 6 år. Kombinera detta lekset med andra från LEGO City Wildlife sortimentet för ännu mer djurräddningsaction och äventyr.
 • Vinschhelikoptern i leksetet LEGO City Djurräddningsinsats är 12 cm hög, 35 cm lång och 31 cm bred.
 • Med LEGO tillbehör som förstoringsglas, banan, apans gips, kopp, olika labbföremål och ett krokodilägg.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva bygguide hjälper barn att bli mästerbyggare.
 • LEGO City Wildlife lekseten placerar barn mitt i all action och hjälper dem att utveckla självförtroende och viktiga livsfärdigheter när de iscensätter berättelser och scenarier som återspeglar livet på ett roligt sätt.
 • Alla LEGO City byggdelar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med.
 • LEGO City delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Djurräddningsinsats
SKU
60302
EAN
5702016911930
UPC
673419339254
Delar
525
Tema
LEGO City
LEGO pris
804 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.