LEGO Djurräddningsterrängbil 60301

Djurrddningsbyggset fr barn

lego 60301 djurraddningsterrangbil
 • 157 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60301 SKU

Barn kan bli vardagshjältar med leksetet LEGO City Djurräddningsterrängbil (60301), med ett djurräddningsteam med hjälten Jessica Sharpe från tv-serien LEGO City Adventure, plus ett lejon, en lejonunge och en orm med ägg. Lägg bara till flodmiljön, leksaksvattenskotern och den fyrhjulsdrivna bilen så kan alla spännande djurräddningsäventyr börja. Skoj för hela familjen. LEGO 4+ set erbjuder timmar …

Läs mer...

Priser LEGO Djurräddningsterrängbil 60301

Lego.com LEGO.com 419 kr Se
Proshop.se Proshop.se 565 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 579 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Djurräddningsterrängbil 60301

Barn kan bli vardagshjältar med leksetet LEGO City Djurräddningsterrängbil (60301), med ett djurräddningsteam med hjälten Jessica Sharpe från tv-serien LEGO City Adventure, plus ett lejon, en lejonunge och en orm med ägg. Lägg bara till flodmiljön, leksaksvattenskotern och den fyrhjulsdrivna bilen så kan alla spännande djurräddningsäventyr börja.

Skoj för hela familjen
LEGO 4+ set erbjuder timmar av skoj för barn, vänner och familjer. Varje set innehåller en enkel bygguide och en startklossdel som hjälper barn att komma igång. Och med 4+-seten får du även Instructions PLUS – en del av appen LEGO Bygginstruktioner. Denna interaktiva bygguide, med visningsverktyg för att zooma och rotera, gör verkligen LEGO byggandet till en barnlek.

Den fantastiska LEGO City världen
LEGO City Wildlife lekseten placerar barn mitt i all action med ikoniska djur, realistiska miljöer, coola fordon och inspirerande karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser.

 • Leksetet LEGO City Djurräddningsterrängbil (60301) är perfekt för barn från 4 år som älskar djur och fantasifulla lekar, och för alla som gillar tv-serien LEGO City Adventures.
 • Vad finns i lådan? Detta lekset innehåller allt barn behöver för att bygga en fyrhjulsdriven bil, en vattenskoter och en savannmiljö, med minifigurerna Jessica Sharpe, skogvaktare och utforskare, plus ett lejon, en lejonunge och en orm.
 • Barn kan aktivera den kollapsande bron, använda den fyrhjulsdrivna bilens vinsch och ha kul med realistiska djurräddningsberättelser med ikoniska djur och karaktären Jessica Sharpe från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Ett fantastiskt presenttips för födelsedagar eller andra tillfällen. Setet erbjuder timmar av lek för barn från 4 år och kan kombineras med andra LEGO City Wildlife set för fler djurinspirerade äventyr.
 • När den är färdigbyggd är djurräddningsterrängbilen 6 cm hög, 14 cm lång och 7 cm bred.
 • Med LEGO tillbehör som ormägg, gripklo, 2 lådor, kikare, walkie-talkie, kamera, ben, flaska, korv och en hårborste.
 • Detta LEGO 4+ lekset innehåller tryckta och digitala bygginstruktioner, plus en speciell startkloss så att även nybörjarbyggare kan känna stolthet när de bygger sina egna LEGO leksaker!
 • LEGO City Wildlife lekseten placerar barn mitt i all action och hjälper dem att utveckla självförtroende och viktiga livsfärdigheter när de iscensätter spännande berättelser och scenarier som återspeglar livet på ett roligt sätt.
 • Alla LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Alla LEGO delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Djurräddningsterrängbil
SKU
60301
EAN
5702016911923
UPC
673419338738
Delar
157
Tema
LEGO City
LEGO pris
419 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.