LEGO Stuntcykel med raket 60298

Hgtflygande stuntventyr med en hjlte frn LEGO City TV!

lego 60298 stuntcykel med raket
 • 14 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60298 SKU

Få barns lekar att flyga med det flyghjulsdrivna leksetet LEGO City Stuntcykel med raket (60298), med en fantastisk stuntmotorcykel och den högtflygande karaktären Rocket Racer från tv-serien LEGO City Adventures – den perfekta kombinationen för spektakulära stuntuppvisningar. En fantastisk bygg- och lekupplevelse för barn från 5 år. Leksetet innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – …

Läs mer...

Priser LEGO Stuntcykel med raket 60298

Lego.com LEGO.com 69 kr Se
Proshop.se Proshop.se 107 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 139 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Stuntcykel med raket 60298

Få barns lekar att flyga med det flyghjulsdrivna leksetet LEGO City Stuntcykel med raket (60298), med en fantastisk stuntmotorcykel och den högtflygande karaktären Rocket Racer från tv-serien LEGO City Adventures – den perfekta kombinationen för spektakulära stuntuppvisningar.

En fantastisk bygg- och lekupplevelse för barn från 5 år
Leksetet innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Gör barn till showens stjärnor!
LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser. Kombinera leksetet med andra set från LEGO City Stuntz världen för ännu större spektakulära stuntshower!

 • Få barns fantasi att sväva med leksetet LEGO City Stuntcykel med raket (60298), med en flyghjulsdriven motorcykel och den högtflygande våghalsen Rocket Racer från LEGO City TV.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en grym flyghjulsdriven stuntmotorcykel, plus karaktären Rocket Racer från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Barn kan knuffa stuntmotorcykeln för att aktivera flyghjulet och sedan släppa iväg den för fantastiska hopp och luftburna manövrar.
 • Leksetet LEGO City Stuntcykel med raket är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till stuntfans och barn från 5 år.
 • När stuntcykeln med raket är färdigbyggd är den 3 cm hög, 6 cm lång och 2 cm bred.
 • Kombinera leksetet Stuntcykel med raket med andra set från LEGO City Stuntz serien för ännu mer action.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva bygguide hjälper barn att bli mästerbyggare!
 • LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med coola leksaksfordon och roliga karaktärer som stimulerar till kreativa rollekar när barn iscensätter fria äventyr i realistiska miljöer.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stuntcykel med raket
SKU
60298
EAN
5702016911596
Delar
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
69 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.