LEGO Stuntcykel med rivning 60297

Stuntmotorcykel fr barn med hjlten Wallop frn LEGO City TV!

lego 60297 stuntcykel med rivning
 • 12 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60297 SKU

Sätt fart på barns lekar med den flyghjulsdrivna LEGO City Stuntcykel med rivning (60297), med en snabb stuntmotorcykel och den orädda karaktären Wallop från tv-serien LEGO City Adventures – en perfekt kombination för spännande, actionfyllda stuntshower. Skoj för pojkar och flickor från 5 år. Du hittar enkla bygginstruktioner för detta LEGO set i lådan, eller så …

Läs mer...

Priser LEGO Stuntcykel med rivning 60297

LEGO.com LEGO.com 99 kr Se
Proshop.se Proshop.se 109 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Stuntcykel med rivning 60297

Sätt fart på barns lekar med den flyghjulsdrivna LEGO City Stuntcykel med rivning (60297), med en snabb stuntmotorcykel och den orädda karaktären Wallop från tv-serien LEGO City Adventures – en perfekt kombination för spännande, actionfyllda stuntshower.

Skoj för pojkar och flickor från 5 år
Du hittar enkla bygginstruktioner för detta LEGO set i lådan, eller så kan du gå online och ladda ner Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera, hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Gör barn till showens stjärnor!
LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser. Kombinera lekseten från LEGO City Stuntz sortimentet för ännu större spektakulära stuntshower!

 • Kickstarta all action med leksetet LEGO City Stuntcykel med rivning (60297), med en flyghjulsdriven motorcykel och stuntmannen Wallop från LEGO City TV.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en grym flyghjulsdriven stuntmotorcykel, plus den orädda minifigurkaraktären Wallop från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Barn kan knuffa stuntmotorcykeln för att aktivera flyghjulet och sedan släppa den för väggkrossande stunttrick och luftburna manövrar!
 • LEGO City Stuntcykel med rivning är en perfekt julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till stuntfans och barn från 5 år.
 • När stuntcykeln är färdigbyggd är den 3 cm hög, 6 cm lång och 2 cm bred.
 • Kombinera leksetet Stuntcykel med rivning med andra set från LEGO City Stuntz serien för ännu mer stuntaction.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för barn som är en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med coola leksaksfordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla berättelser och rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Alla LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stuntcykel med rivning
SKU
60297
Delar
12
Tema
LEGO City
LEGO pris
99 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.