LEGO Stegrande stuntcykel 60296

Lekset med stegrande stuntcykel och hjlten Raze frn LEGO City TV!

lego 60296 stegrande stuntcykel
 • 14 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60296 SKU

Barn kan njuta av timmar av actionspäckad lek med denna flyghjulsdrivna LEGO City Stegrande stuntcykel (60296), med en cool leksaksmotorcykel för att utföra häftiga stegringar och högtflygande stunttrick. Lägg bara till den orädda karaktären Raze från tv-serien LEGO City Adventures så är allt klart för spektakulära stuntshower! Utformat för pojkar och flickor från 5 år. Leksetet …

Läs mer...

Priser LEGO Stegrande stuntcykel 60296

Lego.com LEGO.com 69 kr Se
Proshop.se Proshop.se 91 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 99 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Stegrande stuntcykel 60296

Barn kan njuta av timmar av actionspäckad lek med denna flyghjulsdrivna LEGO City Stegrande stuntcykel (60296), med en cool leksaksmotorcykel för att utföra häftiga stegringar och högtflygande stunttrick. Lägg bara till den orädda karaktären Raze från tv-serien LEGO City Adventures så är allt klart för spektakulära stuntshower!

Utformat för pojkar och flickor från 5 år
Leksetet innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera gör LEGO byggandet till en barnlek.

Gör barn till showens stjärnor!
LEGO City Stuntz lekseten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser. Barn kan dessutom kombinera LEGO City Stuntz lekset för ännu mer skoj och spänning!

 • Introducera LEGO City Stuntz spännande värld för barn från 5 år med denna flyghjulsdrivna stuntcykel, med den orädda karaktären Raze från LEGO City TV.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en supercool, flyghjulsdriven stuntmotorcykel för att göra fantastiska stegringar, plus karaktären Raze från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Barn kan knuffa stuntmotorcykeln för att aktivera flyghjulet och släppa iväg den för fantastiska stegringar och luftbmanövrar.
 • LEGO City Stegrande stuntcykel blir en fantastisk födelsedagspresent eller vardagsgåva till barn som älskar actionleksaker.
 • När den stegrande stuntcykeln är färdigbyggd är den 3 cm hög, 7 cm lång och 2 cm bred.
 • Kombinera detta stuntcykelset med andra set från LEGO City Stuntz serien för fler roliga karaktärer och spektakulära stuntshower!
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner. Denna interaktiva bygguide gör verkligen LEGO byggandet till en barnlek.
 • LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med coola leksaksfordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla berättelser och rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Alla LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stegrande stuntcykel
SKU
60296
EAN
5702016912203
UPC
673419339087
Delar
14
Tema
LEGO City
LEGO pris
69 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.