LEGO Stuntuppvisningsarena 60295

Fantastiskt lekset med stuntuppvisningsarena fr barn!

lego 60295 stuntuppvisningsarena
 • 668 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60295 SKU

LEGO City Stuntuppvisningsarena (60295) innehåller en flyghjulsdriven leksaksmotorcykel och rekvisita för spektakulär stuntaction. Barn kan skicka iväg stuntcykeln genom en eldring, göra bakåtvolter och stunttrick med 2 coola monstertruckar och enkelt bygga om stuntmodellerna för olika framträdanden. Leksetet innehåller 6 minifigurer, inklusive 3 karaktärer från LEGO City TV En bygg- och lekupplevelse för barn från 6 …

Läs mer...

Priser LEGO Stuntuppvisningsarena 60295

Lego.com LEGO.com 909 kr Se
Proshop.se Proshop.se 1 079 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 099 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Stuntuppvisningsarena 60295

LEGO City Stuntuppvisningsarena (60295) innehåller en flyghjulsdriven leksaksmotorcykel och rekvisita för spektakulär stuntaction. Barn kan skicka iväg stuntcykeln genom en eldring, göra bakåtvolter och stunttrick med 2 coola monstertruckar och enkelt bygga om stuntmodellerna för olika framträdanden. Leksetet innehåller 6 minifigurer, inklusive 3 karaktärer från LEGO City TV

En bygg- och lekupplevelse för barn från 6 år
Leksetet innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera gör LEGO byggandet till en barnlek.

Gör barn till showens stjärnor!
LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar. Kombinera lekset från den actionfyllda LEGO City Stuntz världen för ännu mer skoj och spänning!

 • Ställ i ordning för actionspäckade lekar med LEGO City Stuntuppvisningsarena (60295), med massor av spännande hinder och utmaningar för coola tävlingar och nervkittlande uppvisningar.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga 2 monstertruckar, 2 bilar med tak som kan rasa in, eldring, startramper, flyghjulsdriven stuntcykel, korvstånd, prispall, 6 minifigurer och mer.
 • Barn kan iscensätta fantastiska uppvisningar och utmaningar med en flyghjulsdriven stuntcykel och 2 bilkraschande monstertruckar. Kombinera leksetet med andra set från LEGO City Stuntz sortimentet för ännu mer skoj!
 • En imponerande födelsedagspresent eller vardagsgåva till barn och stuntfans från 6 år.
 • När monstertrucken är färdigbyggd är den 11 cm hög, 14 cm lång och 9 cm bred.
 • Inga batterier behövs. Stuntuppvisningsarenan drivs av flyghjulsteknik och barns fantasi.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva bygguide hjälper barn att bli mästerbyggare.
 • LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med coola leksaksfordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla berättelser och rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Alla LEGO City delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO City delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stuntuppvisningsarena
SKU
60295
Delar
668
Tema
LEGO City
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.