LEGO Stuntuppvisningslastbil 60294

Actionspckat stuntskoj!

lego 60294 stuntuppvisningslastbil
 • 420 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60294 SKU

Det högkvalitativa leksetet LEGO City Stuntuppvisningslastbil (60294) är fullspäckat med funktioner för actionfylld lek, inklusive en flyghjulsdriven stuntcykel för att utföra spektakulära stunttrick. Barn kan aktivera motorcykeln och skicka iväg den från rampen för att träffa måltavlan så att clownen Citrus hamnar i vattentanken. Med 4 minifigurer, inklusive 3 karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures, …

Läs mer...

Priser LEGO Stuntuppvisningslastbil 60294

Proshop.se Proshop.se -25% 562 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 789 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Stuntuppvisningslastbil 60294

Det högkvalitativa leksetet LEGO City Stuntuppvisningslastbil (60294) är fullspäckat med funktioner för actionfylld lek, inklusive en flyghjulsdriven stuntcykel för att utföra spektakulära stunttrick. Barn kan aktivera motorcykeln och skicka iväg den från rampen för att träffa måltavlan så att clownen Citrus hamnar i vattentanken. Med 4 minifigurer, inklusive 3 karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures, har barn allt de behöver för att ha skoj!

Bygg- och lekskoj för barn från 6 år
Leksetet innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som ger liv åt byggprocessen.

Den inspirerande LEGO City världen
LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna motorcyklar, coola fordon, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser. Kombinera lekseten från LEGO City Stuntz världen för ännu mer spänning!

 • Ställ i ordning för actionspäckade lekar med det högkvalitativa leksetet LEGO City Stuntuppvisningslastbil (60294), med en flyghjulsdriven stuntcykel och roliga hinder och utmaningar för spektakulära stunttrick.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en stor lastbil med plats för start- och landningsramper, fungerande vattentank, flyghjulsdriven stuntcykel, 4 minifigurer med tillbehör och mer.
 • Den här grymma lastbilsleksaken har allt du behöver för att ordna spännande stuntuppvisningar. Barn kan aktivera och släppa iväg stuntcykeln för att aktivera vattentanksfunktionen och utföra spektakulära hopp och landningar.
 • En imponerande födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 6 år. Kombinera leksetet med andra set från LEGO City Stuntz sortimentet för ännu fler spektakulära stunttrick!
 • När stuntuppvisningslastbilen är färdigbyggd är den 16 cm hög, 48 cm lång och 7 cm bred.
 • Inga batterier krävs. Stuntcykeln i detta lekset drivs av flyghjulsteknik – allt annatdrivs av barns fantasi!
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva steg-för-steg-guide gör LEGO byggandet till en barnlek.
 • LEGO City Stuntz seten sätter barn mitt i all action med flyghjulsdrivna stuntcyklar, realistiska byggnader och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar baserade på verkliga händelser.
 • Alla LEGO City delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO City delar och klossar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stuntuppvisningslastbil
SKU
60294
Delar
420
Tema
LEGO City
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.