LEGO Familjevilla 60291

Funktionsrikt lekset med ekohus fr barn

lego 60291 familjevilla
 • 388 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60291 SKU

Denna LEGO City Familjevilla (60291) har vardagsrum, kök, hobbyrum, sovrum, badrum och massor av miljövänliga funktioner, inklusive solpaneler, laddningsstation och en cool elbil. Barn kan utöka detta lekset med de medföljande vägplattorna för att skapa sin egen stad. Och med en hel familj av minifigurer, plus en labradorfigur, har de allt de behöver för timmar …

Läs mer...

Priser LEGO Familjevilla 60291

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Familjevilla 60291

Denna LEGO City Familjevilla (60291) har vardagsrum, kök, hobbyrum, sovrum, badrum och massor av miljövänliga funktioner, inklusive solpaneler, laddningsstation och en cool elbil. Barn kan utöka detta lekset med de medföljande vägplattorna för att skapa sin egen stad. Och med en hel familj av minifigurer, plus en labradorfigur, har de allt de behöver för timmar av fantasifulla rollekar.Häftig bygg- och lekupplevelse för barn från 5 årDetta lekset innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.Grymma leksaker för flickor och pojkarLEGO City byggseten stimulerar fria rollekar baserade på verkliga händelser, med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse.

 • Det imponerande leksetet LEGO City Familjevilla (60291) innehåller massor av roliga funktioner och detaljer som kommer att inspirera till oändliga timmar av fantasifulla lekar för pojkar och flickor från 5 år.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att skapa ett ekohus med 3 våningar, solpaneler, laddningsstation, elbil och mer, plus minifigurerna mamma, pappa, dotter och son, samt en labradorfigur.
 • Familjevillan är fullspäckad med realistiska detaljer som barn kommer att älska. Och med de medföljande LEGO City vägplattorna kan barn sätta ihop setet med andra lekset för att skapa sin egen stad!
 • Leksetet LEGO City Familjevilla är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till LEGO City fans och barn från 5 år som älskar kreativa lekar.
 • När den är färdigbyggd är familjevillan 22 cm hög, 25 cm bred och 25 cm djup, och elbilen är 5 cm hög, 11 cm lång och 4 cm bred.
 • LEGO tillbehör: leksakssvärd, gitarr och högtalare, pensel och kruka, radio, pokal, hockeyklubbor, spelkonsol och en platt-tv.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva bygguide hjälper barn att bli mästerbyggare!
 • LEGO City lekseten innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och roliga karaktärer som stimulerar kreativa rollekar när barn iscensätter fria äventyr i realistiska miljöer.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för attsäkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO City byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Familjevilla
SKU
60291
EAN
5702016911527
Delar
388
Tema
LEGO City
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.