LEGO Brandräddningshelikopter 60281

Brandbekmpningsaction med en helikopter med vattenkanon!

lego 60281 brandraddningshelikopter
 • 212 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60281 SKU

En överraskning för alla som gillar tv-serien LEGO City Adventures – leksetet LEGO City Brandräddningshelikopter (60281) innehåller en leksakshelikopter, en motorcykel och ett kraftverk med stapelbara LEGO flammor för stora bränder! Barn kan avfyra helikopterns vattenkanon för att släcka elden och njuta av roliga rollekar med 3 minifigurer: arbetare, helikopterpilot och LEGO City tv-hjälten Clemmons. Coolt …

Läs mer...

Priser LEGO Brandräddningshelikopter 60281

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Brandräddningshelikopter 60281

En överraskning för alla som gillar tv-serien LEGO City Adventures – leksetet LEGO City Brandräddningshelikopter (60281) innehåller en leksakshelikopter, en motorcykel och ett kraftverk med stapelbara LEGO flammor för stora bränder! Barn kan avfyra helikopterns vattenkanon för att släcka elden och njuta av roliga rollekar med 3 minifigurer: arbetare, helikopterpilot och LEGO City tv-hjälten Clemmons.

Coolt LEGO set för barn från 5 år
Du hittar bygginstruktioner till detta LEGO City set i förpackningen. Du kan också ladda ner Instructions PLUS, en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med grymma visningsverktyg för att zooma och rotera förvandlar unga LEGO byggare till mästerbyggare!

Perfekt present till kreativa barn
LEGO City brandseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som stimulerar till fantasifulla, fria rollekar baserade på verkligheten.

 • En överraskning för vardagshjältar från 5 år. Leksetet Brandräddningshelikopter (60281) är perfekt för barn som älskar coola brandräddningsfordon och för fans av tv-serien LEGO City Adventures.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en leksakshelikopter, en motorcykel, ett kraftverk och LEGO bränder, plus 3 minifigurer, inklusive Clemmons från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Barn kan stapla LEGO flammorna för att skapa stora bränder och sedan avfyra helikopterns vattenkanon för att släcka bränderna och skapa berättelser från tv-serien LEGO City Adventures med 3 roliga minifigurer.
 • En fantastisk present för alla tillfällen. Detta brandkårslekset erbjuder oändliga timmar av lek för LEGO City fans och barn från 5 år som älskar fantasifulla lekar. Kräver endast grundläggande byggkunskaper.
 • När den är färdigbyggd är helikoptern 10 cm hög, 26 cm lång och 9 cm bred.
 • Med LEGO tillbehör som en bår (i helikopterns lastutrymme), brandmanshjälm, skiftnyckel och säkerhetshjälm.
 • Med en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • LEGO City brandseten främjar fantasifulla rollekar med detaljerade byggnader, coola fordon, roliga karaktärer och miljöer som skildrar verkligheten på ett roligt och fantasifullt sätt.
 • Alla LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär likalätt varje gång.
 • Alla LEGO delar testas noggrant för att säkerställa att varje byggset uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Brandräddningshelikopter
SKU
60281
EAN
5702016911541
Delar
212
Tema
LEGO City
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.