LEGO Stegbil 60280

Lekset frn tv-serien LEGO City Adventures

lego 60280 stegbil
 • 88 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60280 SKU

En överraskning för barn som gillar actionleksaker – leksetet LEGO City Stegbil (60280) innehåller en ikonisk brandbil med höjbar brandstege, plus en vattenpost och stapelbara LEGO flammor för ännu större bränder! Ta med den medföljande brandmansminifiguren och LEGO City tv-karaktären Freya McCloud och allt är klart för oändlig action från tv-serien LEGO City Adventures! Fantastisk byggleksak …

Läs mer...

Priser LEGO Stegbil 60280

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Stegbil 60280

En överraskning för barn som gillar actionleksaker – leksetet LEGO City Stegbil (60280) innehåller en ikonisk brandbil med höjbar brandstege, plus en vattenpost och stapelbara LEGO flammor för ännu större bränder! Ta med den medföljande brandmansminifiguren och LEGO City tv-karaktären Freya McCloud och allt är klart för oändlig action från tv-serien LEGO City Adventures!

Fantastisk byggleksak för barn
Detta 4+ set innehåller en enkel tryckt bygguide och en startkloss som ger unga byggare en delvis byggd bas där de kan börja sitt kreativt byggande. Och med gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor får de även tillgång till Instructions PLUS – en interaktiv bygguide som verkligen gör byggandet till en barnlek!

Den kreativa LEGO City världen
LEGO City lekseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med funktionsspäckade byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla, fria rollekar baserade på verkliga händelser.

 • Ge en vardagshjälte LEGO City spänning med 4+ leksetet Stegbil (60280), med en ikonisk leksaksbrandbil och en populär karaktär från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Vad finns i lådan? Det finns en leksaksbrandbil med stege och släckare, en brandpost och stapelbara LEGO flammor, plus minifigurerna brandman och brandchefen Freya McCloud från LEGO City tv-serien.
 • Barn kan höja stegen, förvara brandbekämpningsutrustning i bilens förvaringsutrymme och skapa berättelser med brandchefen FreyaMcCloud från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Detta brandkårslekset för barn från 4 år passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller belöningsgåva till alla som gillar LEGO City och rolleksaction. Kräver endast grundläggande byggkunskaper.
 • När den är färdigbyggd är stegbilen 9 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred.
 • Med LEGO tillbehör som brandyxa och hjälm, plus en brandsläckare.
 • Innehåller en tryckt 4+ bygguide och Instructions PLUS – del av gratisappen LEGO Bygginstruktionerför smarta enheter. Denna interaktiva bygguide hjälper barn att bli mästerbyggare.
 • LEGO City 4+ seten låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans, samtidigt som barns kreativitet och fantasi utvecklas med realistiska byggnader, coola fordon och roliga karaktärer.
 • Letar du efter en högkvalitativ barnleksak? Alla LEGO City delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Med säkerhet främst. LEGO City klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stegbil
SKU
60280
EAN
5702016911534
Delar
88
Tema
LEGO City
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.