LEGO Polispatrullbåt 60277

Flytande polispatrullbt med karaktrer frn LEGO City TV

lego 60277 polispatrullbat
 • 276 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60277 SKU

Denna flytande LEGO City Polispatrullbåt (60277) är fullpackad med imponerande funktioner, som en detaljerad kontrollstation och övervakningsdrönare. Barn kan dra i en spak för att släppa ut dykaren och undervattensskotern och avfyra nätkanonen för att fånga skurkarnas miniubåt. Med 5 minifigurer, inklusive Gracie Goodhart, Frankie Lupelli och Hacksaw Hank från tv-serien LEGO City Adventures, finns …

Läs mer...

Priser LEGO Polispatrullbåt 60277

Lego.com LEGO.com 454 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Polispatrullbåt 60277

Denna flytande LEGO City Polispatrullbåt (60277) är fullpackad med imponerande funktioner, som en detaljerad kontrollstation och övervakningsdrönare. Barn kan dra i en spak för att släppa ut dykaren och undervattensskotern och avfyra nätkanonen för att fånga skurkarnas miniubåt. Med 5 minifigurer, inklusive Gracie Goodhart, Frankie Lupelli och Hacksaw Hank från tv-serien LEGO City Adventures, finns det massor av inspiration till kreativa rollekar.

Roligt och enkelt att bygga
Innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare!

Coola leksaker för barn
LEGO City polisseten erbjuder spännande lekscenarier som skildrar det verkliga livet på ett roligt och fantasifullt sätt, med realistiska fordon och inspirerande karaktärer som barn älskar.

 • Barn kan spela upp scener från tv-serien LEGO City Adventures med denna flytande polispatrullbåt. Den är fullspäckad med coola funktioner och innehåller roliga karaktärer från LEGO City TV.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en flytande polisbåt med en cool kontrollstation och en fängelsecell, plus drönare, undervattensskoter, miniubåt, karaktärer från LEGO City TV och en hajfigur.
 • Barn kan köra med båten på vatten, avfyra nätkanonen för att fånga skurkarna, dra i en spak för att starta vattenskotern och skapa roliga berättelser med de medföljande karaktärerna från LEGO City TV.
 • Leksetet LEGO City Polispatrullbåt (60277) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöning till barn från 5 år. Kräver endast mycket grundläggande byggfärdigheter.
 • Polispatrullbåten är 13 cm hög, 33 cm lång och 12 cm bred.
 • Med LEGO tillbehör som ett kassaskåp med guldtacksdelar och utrustning till polisdykarminifiguren.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv guide för unga byggare – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner, tillgänglig för smartphones och surfplattor.
 • LEGO City polisseten inspirerar till fri kreativitet med funktionsrika byggnader, coola fordon och roliga karaktärer och hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och självförtroende när de bygger och leker.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO City byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Polispatrullbåt
SKU
60277
EAN
5702016912111
Delar
276
Tema
LEGO City
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.