LEGO Polisens fångtransport 60276

Roliga polisrollekar med en cool fngtransport

lego 60276 polisens fangtransport
 • 244 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60276 SKU

Leksaken LEGO City Polisens fångtransport (60276) innehåller karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures. Barn kan återskapa scener och skapa sina egna spännande berättelser med polishjälten Duke DeTain och de ökända skurkarna Snake Rattler och Clara The Criminal. Med en fångtransport med rymningsfunktion, skurkarnas trimmade bärningsbil och Dukes coola svarta motorcykel är allt klart för explosiv …

Läs mer...

Priser LEGO Polisens fångtransport 60276

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Polisens fångtransport 60276

Leksaken LEGO City Polisens fångtransport (60276) innehåller karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures. Barn kan återskapa scener och skapa sina egna spännande berättelser med polishjälten Duke DeTain och de ökända skurkarna Snake Rattler och Clara The Criminal. Med en fångtransport med rymningsfunktion, skurkarnas trimmade bärningsbil och Dukes coola svarta motorcykel är allt klart för explosiv action.

Coolt polislekset för barn
Denna roliga polisleksak innehåller enkla bygginstruktioner och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. Instructions PLUS är en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor.

Den inspirerande LEGO City världen
LEGO City polisseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse. De realistiska fordonen, detaljerade byggnaderna och roliga karaktärerna stimulerar till fantasifulla, fria rollekar för barn i alla åldrar.

 • Barn från 5 år kan skapa sin egen LEGO City tv-action med denna multimodell, med en ikonisk fångtransport och roliga karaktärer från den grymma tv-serien LEGO City Adventures.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att bygga en fångtransport, bärgningsbil och polismotorcykel, plus 4 minifigurer inklusive LEGO City tv-hjälten Duke DeTain, Snake Rattler och Clara The Criminal.
 • Barn kan spränga fängelsecellen från lastbilen, fästa den på skurkarnas trimmade bärgningsbil och ta upp jakten med den coola polismotorcykeln.
 • Det actionspäckade leksetet LEGO City Polisens fångtransport (60276) är en imponerande julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 5 år.
 • När den är färdigbyggd är fångtransporten 8 cm hög, 13 cm lång och 6 cm bred.
 • Med LEGO tillbehör som handbojor, motorcykelhjälm, säkerhetshjälm och 2 dynamitknippen.
 • Innehåller tryckta bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner, med visningsverktyg för att zooma och rotera som ger liv åt byggprocessen.
 • LEGO City polisseten hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO City byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Polisens fångtransport
SKU
60276
Delar
244
Tema
LEGO City
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.