LEGO Polishelikopter 60275

Hgtflygande kreativa lekar med detta polishelikopterset!

lego 60275 polishelikopter
 • 51 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60275 SKU

Barn som gillar rollekar kommer att älska leksetet LEGO City Polishelikopter (60275), med en robust polishelikopter med snurrande rotorer och en cool vattenskoter. Lägg bara till polis- och skurkminifigurerna, handbojorna, leksakssedlarna och lite fantasi för oändliga skurkfångaräventyr. Kreativt skoj för flickor och pojkar från 4 år. Detta hållbara 4+ byggset innehåller enkla bygginstruktioner och en speciell …

Läs mer...

Priser LEGO Polishelikopter 60275

Lego.com LEGO.com 90 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Polishelikopter 60275

Barn som gillar rollekar kommer att älska leksetet LEGO City Polishelikopter (60275), med en robust polishelikopter med snurrande rotorer och en cool vattenskoter. Lägg bara till polis- och skurkminifigurerna, handbojorna, leksakssedlarna och lite fantasi för oändliga skurkfångaräventyr.

Kreativt skoj för flickor och pojkar från 4 år
Detta hållbara 4+ byggset innehåller enkla bygginstruktioner och en speciell startkloss som hjälper även nybörjare att uppleva stoltheten i att bygga sina egna LEGO leksaker. Och med gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor får barn även tillgång till Instructions PLUS – en interaktiv bygguide med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera som verkligen gör LEGO byggandet till en barnlek.

Den fantastiska LEGO City världen
LEGO City polisseten erbjuder en spännande bygg- och lekupplevelse med realistiska modeller och roliga karaktärer som skildrar det verkliga livet på ett roligt och fantasifullt sätt.

 • Det lättbyggda leksetet Polishelikopter (60275) är en bra introduktion till den häftiga LEGO City världen, där pojkar och flickor från 4 år kan fördjupa sig i oändliga kreativa lekar.
 • Vad finns i lådan? Det finns en robust polishelikopter, skurkarnas vattenskoter och 2 sedlar, plus minifigurerna polis och skurk. Lägg bara till lite fantasi för oändligt med skoj!
 • Polishelikoptern har en minifigurcockpit, snurrande rotorer och öppningsbar flygkropp för den fångade skurken. Barn kan sättafast skurken och hennes stulna sedlar på vattenskotern.
 • En häftig julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till alla LEGO City fans, och en fantastisk introduktion till LEGO City världen för pojkar och flickor från 4 år.
 • Helikoptern är 8 cm hög, 12 cm lång och 5 cm bred – så det finns gott om plats för LEGO City polispiloten.
 • Helikoptern har en dekorativ polisplatta och en låtsasstrålkastare.
 • Detta 4+ lekset innehåller enkla tryckta och digitala bygginstruktioner, plus en speciell startkloss så att även nybörjarbyggare kan känna stolthet när de bygger sina egna LEGO leksaker.
 • LEGO City polislekseten innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och roliga karaktärer för timmar av kreativt byggande och fantasifulla lekar.
 • Alla LEGO klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO City byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Polishelikopter
SKU
60275
EAN
5702016912180
Delar
51
Tema
LEGO City
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.