LEGO 60271 Torg

Funktionsrikt lekset med torg!

lego 60271 torg scaled
 • 1517 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60271 SKU

Det fantastiska leksetet LEGO® City Torg (60271) är en perfekt introduktion till den spännande LEGO® City världen. Perfekt för barn från 5 år och utformat för att inspirera till fria, fantasifulla rollekar baserade på verkliga scenarier.Vad finns i lådan? Byggmodeller av ett stadshus, en konsertscen och en restaurang. Innehåller leksaksfordonen Snake Rattlers motorcykel och Harl …

Läs mer...

Priser LEGO 60271 Torg

Lego.com LEGO.com 1 999 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 2 583 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO 60271 Torg

 • Det fantastiska leksetet LEGO City Torg (60271) är en perfekt introduktion till den spännande LEGO City världen. Perfekt för barn från 5 år och utformat för att inspirera till fria, fantasifulla rollekar baserade på verkliga scenarier.
 • Vad finns i lådan? Byggmodeller av ett stadshus, en konsertscen och en restaurang. Innehåller leksaksfordonen Snake Rattlers motorcykel och Harl Hubbs vaktmästarkärra. Det finns också en rad olika minifigurer från tv-serien LEGO City Adventures.
 • Barn kan skapa och återskapa scener från tv-serien LEGO City Adventures med detta fantastiska byggset. Det sprudlar av realistiska detaljer, funktioner och karaktärer som inspirerar till roliga, fantasifulla lekar.
 • Letar du efter en cool leksak till barn från 5 år? Leksetet LEGO City Torg är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till LEGO City fans och barn som älskar att leka. Kräver endast grundläggande byggkunskaper.
 • Stadshusbyggnaden är 32 cm hög, 27 cm bred och 15 cmdjup när den är färdigbyggd, och spårvagnen är 12 cm hög, 37 cm lång och 5 cm bred.
 • Bygg tillsammans! Fordon, byggnader och karaktärer i detta set är uppdelade i separata klosspåsar – var och en med egna bygginstruktioner. Så barn, vänner och familjer kan ha kul och bygga tillsammans.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide som hjälper unga byggare att bli mästerbyggare! Tillgänglig som en del av den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • LEGO City Stad seten innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i realistiska miljöer.
 • Alla LEGO City lekset uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetskriterierna för att säkerställa att alla LEGO klossar och delar är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Torg
SKU
60271
EAN
5702016669039
Delar
1517
Tema
LEGO City
LEGO pris
1 999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.