LEGO 60270 Polisklosslda

Svårt att hitta

Allt barn behver fr skurkfngarventyr!

lego 60270 polisklosslda
 • 301 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60270 SKU

Barn kommer att älska denna LEGO City Polisklosslåda (60270). Den ser inte bara cool ut – inuti finns allt ett barn behöver för timmar av actionfyllda lekar. Och eftersom setet erbjuder 2 alternativa byggen med enkla bygginstruktioner får barn dubbelt så mycket kreativt skoj. Barn kan låta fantasin flöda när de hjälper LEGO City tv-seriens …

Läs mer...

Priser LEGO 60270 Polisklosslda

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO 60270 Polisklosslda

Barn kommer att älska denna LEGO City Polisklosslåda (60270). Den ser inte bara cool ut – inuti finns allt ett barn behöver för timmar av actionfyllda lekar. Och eftersom setet erbjuder 2 alternativa byggen med enkla bygginstruktioner får barn dubbelt så mycket kreativt skoj. Barn kan låta fantasin flöda när de hjälper LEGO City tv-seriens hjälte Duke DeTain när han försöker stoppa de där jobbiga skurkarna!

Ett lekset fullspäckat med massor av coola funktioner

Om du letar efter en actionleksak som barn kommer att älska har detta set allt. Med 4 minifigurer, en polisstation med fängelse, en leksaksbankomat, skurkens flyktbil och ett coolt polisfordon är allt klart för action och äventyr.

Roliga byggset för barn

LEGO City polisseten erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse. De realistiska fordonen, detaljerade byggnaderna och roliga karaktärerna stimulerar fantasifulla, fria rollekar och kreativitet för barn från 5 år.

 • Släpp loss allt skoj i LEGO City världen med detta polislekset. Levereras i en smart, klossformad låda som innehåller 2 alternativa byggen med byggnader, fordon och karaktärer som skapar förutsättningarna för kreativa lekar.
 • Vad finns i LEGO klosslådan? Allt barn behöver för att komma igång. En leksakspolisstation med fängelse, ett polisfordon, skurkens lastbil och en bankomat, plus 4 minifigurer inklusive LEGO City tv-hjälten Duke DeTain.
 • Denna polisleksak erbjuder 2 alternativa byggen så att barn kan bygga om den för att byta miljö för ännu fler kreativa polislekar. Det kan också kombineras med andra LEGO lekset för ännu fler lekar.
 • Denna LEGO City Polisklosslåda (60270) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 5 år som älskar leksakslastbilar, motorcyklar och actionleksaker. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • Leksakspolisstationen är 18 cm hög, 14 cm bred och 5 cm djup när den är färdigbyggd, medan polisbilen är4 cm hög, 11 cm lång och 5 cm bred.
 • Kräver detta lekset batterier? Nej – det drivs av små barn med stor fantasi, så att lekarna kan börja direkt!
 • Det är lätt för barn att komma igång med denna LEGO leksak. I den smarta, klossformade lådan hittar du enkla instruktioner till 2 olika byggen. Öppna bara påsarna med klossar och låt det roliga börja.
 • LEGO City polislekseten innehåller realistiska byggnader, coola fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och självförtroende.
 • LEGO klossar är utformade för att uppfylla de högsta branschstandarderna så att LEGO City byggleksaker är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar och delar genomgår rigorösa tester för att säkerställa att alla LEGO lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Polisklosslda
SKU
60270
EAN
5702016669022
UPC
673419322546
Delar
301
Tema
LEGO City
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.