LEGO Hav – forskningsbas 60265

Havsforskningsbas fr blivande pionjrer

lego 60265 hav forskningsbas scaled
 • 497 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60265 SKU

Barn som älskar havet och dess djurliv kommer att gilla leksetet LEGO City Hav – forskningsbas (60265). Det finns massor av skoj att upptäcka när du utforskar den koralltäckta havsbotten eller kopplar av i baslägret med de utbytbara bostads- och forskningsmodulerna. Och med en cool leksakskran, ubåt och undervattensdrönare, plus en haj, rocka och 5 …

Läs mer...

Priser LEGO Hav – forskningsbas 60265

Lego.com LEGO.com 749 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Hav – forskningsbas 60265

Barn som älskar havet och dess djurliv kommer att gilla leksetet LEGO City Hav – forskningsbas (60265). Det finns massor av skoj att upptäcka när du utforskar den koralltäckta havsbotten eller kopplar av i baslägret med de utbytbara bostads- och forskningsmodulerna. Och med en cool leksakskran, ubåt och undervattensdrönare, plus en haj, rocka och 5 starka utforskarminifigurer, finns det massor av spänning för barn att upptäcka!

En uppslukande byggupplevelse
Du hittar enkla bygginstruktioner till denna 5+ LEGO City leksak i lådan. Eller så kan du gå online och ladda ner Instructions PLUS, en del av appen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska verktyg för att zooma och rotera, kan snabbt förvandla unga LEGO byggare till mästerbyggare!

Cool utforskningsleksak för barn
LEGO City är stolt över att stödja National Geographic Explorers. Och med funktionsrika byggnader, coola fordon och roliga karaktärer kommer våra havslekset att inspirera till realistiska lekscenarier för unga utforskare.

 • Barn kan dyka rakt ner i fantasifulla undervattensäventyr med det fantastiska leksetet LEGO City (60265) Hav – forskningsbas. Det har allt barn behöver för en rolig och givande lekupplevelse.
 • Vad finns i lådan? En leksaksforskningsbas med utbytbara bostads- och forskningsmoduler, plus en ubåt, undervattensdrönare, 5 forskarminifigurer, en haj och en rocka.
 • LEGO City Hav – forskningsbas innehåller utbytbara bostads- och forskningsmoduler och en dockningsubåt med rörliga inspektionsarmar, snurrande propeller och öppningsbar cockpit med plats för två minifigurer.
 • Letar du efter coola leksaker för barn från 5 år? Detta lekset är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till LEGO City fans och barn som älskar rollekar. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • När forskningsbasen är färdigbyggd är den 20 cm hög, 27 cm bred och 15 cm djup, och undervattensdrönaren är 3 cm hög, 6 cm lång och 3 cm bred.
 • Behöver den batterier? Nej, detta byggset drivs av små barn med stor fantasi – öppna bara påsarna med LEGO klossar och lekarna kan börja direkt!
 • Detta byggset innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Tillgänglig som en del av den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner för smarta enheter.
 • LEGO City är stolt över att stödja National Geographic Explorers banbrytande arbete för att bygga en bättre värld för oss alla. LEGO City Hav lekseten introducerar barn till en spännande undervattensvärld full av utforskning.
 • Varje LEGO City Hav lekset är utformat för att uppfylla branschens högsta standarder och kriterier. Detta säkerställer att LEGO klossar och delar är hållbar, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hav – forskningsbas
SKU
60265
EAN
5702016617993
UPC
673419319331
Delar
497
Tema
LEGO City
LEGO pris
749 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.