LEGO Passagerarplan 60262

Svårt att hitta

LEGO Airport lekset fr coola barn!

lego 60262 passagerarplan scaled
 • 669 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60262 SKU

Barn kan hitta på kreativa flyglekar med byggsetet LEGO City Passagerarplan (60262), som innehåller ett stort plan med plats för pilotminifiguren och passagerarminifigurerna, inklusive sångerskan Poppy Starr från tv-serien LEGO City Adventures. Det finns till och med plats för Poppys röda cabrioletbil! Barn får också en terminalbyggnad, komplett med bagageband och kontrolltorn, plus en flygplatsbil …

Läs mer...

Priser LEGO Passagerarplan 60262

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Passagerarplan 60262

Barn kan hitta på kreativa flyglekar med byggsetet LEGO City Passagerarplan (60262), som innehåller ett stort plan med plats för pilotminifiguren och passagerarminifigurerna, inklusive sångerskan Poppy Starr från tv-serien LEGO City Adventures. Det finns till och med plats för Poppys röda cabrioletbil! Barn får också en terminalbyggnad, komplett med bagageband och kontrolltorn, plus en flygplatsbil med bilhiss.

En cool flygplansleksak för barn
Leksetet LEGO City Passagerarplan innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Den här interaktiva bygguiden med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Den kreativa LEGO City världen
LEGO City Flygplats seten erbjuder en givande, rolig bygg- och lekupplevelse med realistiska byggnader, coola flygplatsfordon och grymma luftfarkoster, plus detaljerade tillbehör och roliga karaktärer somstimulerar till fria, kreativa rollekar.

 • Detta passagerarplan är perfekt som introduktion till den spännande LEGO City världen. Perfekt för barn från 6 år och utformat för att inspirera till kreativa, självständiga lekar baserade på verkliga scenarier.
 • Vad finns i lådan? Detta passagerarplanset innehåller ett stort flygplan, flygplatsbil med bilhiss, flygtrappa, flygplatsterminal, en röd cabriolet, 8 minifigurer och en bebisfigur.
 • Innehåller ett stort modellflygplan med plats för pilotminifiguren och passagerarminifigurerna –inklusive Poppy Starr från tv-serien LEGO City Adventures – plus en terminalbyggnad med bagageband och ett kontrolltorn.
 • Byggsetet LEGO City Passagerarplan (60262) är perfekt som födelsedagspresent eller överraskning till barn från 6 år, och till pojkar och flickor som älskar leksaksplan och spänningen i att flyga till fjärran länder.
 • När passagerarplanet är färdigbyggt är det 18 cm högt, 54 cm långt och 44 cm brett, och terminalbyggnaden är 21 cm hög, 28 cm bred och 12 cm djup.
 • Ingabatterier behövs – denna flygplansleksak drivs av små barn med stor fantasi, så att de kan börja leka direkt!
 • Du hittar instruktioner till detta byggset i lådan. Eller gå online för att ladda ner Instructions PLUS – en del av den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner. Zooma, rotera och visualisera modellen för att ge liv åt byggprocessen.
 • LEGO City Flygplats seten hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, självständiga lekar.
 • Alla LEGO City Flygplats lekset uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetskriterierna för att säkerställa att alla LEGO klossar och delar är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Passagerarplan
SKU
60262
EAN
5702016617962
UPC
673419319300
Delar
669
Tema
LEGO City
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 229 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.