LEGO Glassbil 60253

Svårt att hitta

Magisk, flerfrgad glassbilsleksak!

lego 60253 glassbil scaled
 • 200 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60253 SKU

Barn kan bli vardagshjältar med det roliga leksetet LEGO City Glassbil (60253). Barn kan servera svalkande glasstrutar och isglassar till invånare i LEGO City som håller på att förgås av värme! Glassbilen har plats för glassdamen och setet innehåller även en skateboardåkande kund med en söt hund, så att det finns massor av rolleksskoj. Ett supercoolt …

Läs mer...

Priser LEGO Glassbil 60253

Proshop.se Proshop.se -22% 202 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com -12% 229 kr Se
LEGO.com LEGO.com 260 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 269 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Glassbil 60253

Barn kan bli vardagshjältar med det roliga leksetet LEGO City Glassbil (60253). Barn kan servera svalkande glasstrutar och isglassar till invånare i LEGO City som håller på att förgås av värme! Glassbilen har plats för glassdamen och setet innehåller även en skateboardåkande kund med en söt hund, så att det finns massor av rolleksskoj.

Ett supercoolt byggset

Du hittar bygginstruktioner till LEGO City Glassbil i lådan. Eller så kan du gå online och ladda ner Instructions PLUS, en del av LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska verktyg för att zooma och rotera, kan snabbt förvandla unga LEGO byggare till mästerbyggare.

LEGO City Great Vehicles leksak

Med LEGO City Great Vehicles lekseten kan barn utforska sina favoritfordon och maskiner på land, i luften eller i vattnet på nära håll. Dessa realistiska byggleksaker inspirerar till fantasifulla lekar som skildrar det verkliga livet på ett roligt och spännande sätt.

 • Känner du ett barn som älskar att besöka glassbilen? Barn kan njuta av soligt, somrigt skoj med byggsetet LEGO City Glassbil – utformat för att inspirera till kreativa, självständiga rollekar baserade på verkliga livet.
 • Byggset för barn med en färgglad glassbil och minifigurversioner av en glassdam och en skateboardåkare, plus en hundfigur. Perfekt för fantasifulla, självständiga lekar.
 • Barn kan hjälpa glassdamen att köra bilen, servera glasstrutar och isglassar från serveringsluckan och hjälpa skateboardåkaren att göra coola tricks. Denna färgglada glassbil är också snygg att visa upp.
 • LEGO City Glassbil (60253) är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn från 5 år och till pojkar och flickor som älskar leksaksfordon. Kräver endast grundläggande byggkunskaper.
 • Glassbilen är 11 cm hög, 15 cm lång och 6 cm bred när den är färdigbyggd. Gott om plats för glassdamen som kör bilen och serverar kunderna.
 • Det supercoola leksetet LEGO City Glassbil kräver inga batterier – det drivs av små barn med stor fantasi, så att lekarna kan börja direkt.
 • Att bygga är verkligen en barnlek med detta byggset. Setet innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för barn. Finns i gratisappen LEGO Life för smarta enheter.
 • LEGO City Great Vehicles inspirerar till kreativ lek och hjälper barn att förbättra fysiska förmågor och utveckla självförtroende. Barn får utforska alla slags fordon och skapa scenarier som återspeglar verkligheten på ett roligt, spännande sätt.
 • LEGO byggset uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att LEGO City lekset är hållbara och kompatibla, och att alla LEGO delar kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen ser vi till att alla våra LEGO delar genomgår rigorösa tester för att säkerställa att alla våra lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Glassbil
SKU
60253
EAN
5702016617870
UPC
673419319218
Delar
200
Tema
LEGO City
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
260 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.