LEGO Polisstation 60246

Explosivt skoj och spnning fr LEGO City actionhjltar!

lego 60246 polisstation scaled
 • 743 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60246 SKU

Allt är häftigt med leksetet LEGO City Polisstation (60246). Unga brottsbekämpare och alla som gillar LEGO City tv-serien kommer att älska att skapa berättelser med massor av roliga karaktärer, som Duke DeTain, Chief Wheeler och Daisy Kaboom. Detta spännande set innehåller en polisstation med strålkastare med ljuskloss och en polisbil med en siren med ljudkloss, …

Läs mer...

Priser LEGO Polisstation 60246

Fyndiq.se Fyndiq.se -8% 1 135 kr Se
Lego.com LEGO.com 1 229 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Polisstation 60246

Allt är häftigt med leksetet LEGO City Polisstation (60246). Unga brottsbekämpare och alla som gillar LEGO City tv-serien kommer att älska att skapa berättelser med massor av roliga karaktärer, som Duke DeTain, Chief Wheeler och Daisy Kaboom. Detta spännande set innehåller en polisstation med strålkastare med ljuskloss och en polisbil med en siren med ljudkloss, plus en cool lastbil, motorcykel och övervakningsdrönare.

En byggleksak med det där lilla extra

Med detta lekset får du en enkel bygguide och Instructions PLUS! Denna interaktiva bygguide är en del av den kostnadsfria LEGO Life appen för smartphones och surfplattor och hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare med verktyg för att zooma och rotera.

LEGO City – Coola leksaker för barn

LEGO City polislekseten erbjuder en spännande bygg- och lekupplevelse. Med realistiska fordon, detaljerade byggnader och roliga karaktärer kan barn skapa berättelser och scenarier som skildrar det verkliga stadslivet på ett roligt och fantasifullt sätt.

 • Här är ett fantastiskt byggset för barn som älskar actionfyllda byggleksaker. Denna LEGO City Polisstation (60246) har en fängelsecell med explosionsfunktion, coola fordon och roliga karaktärer. Det roliga börjar så fort du öppnar lådan.

 • Vad finns i lådan? En leksakspolisstation, 2 lastbilar, en motorcykel och en drönare. Du får också 6 minifigurer, inklusive Duke DeTain, Chief Wheeler och Daisy Kaboom från LEGO City tv-serien, plus 2 hundfigurer.
 • Barn kan ha roligt med polisernas detaljrika högkvarter med fängelsecell med explosionsfunktion och strålkastare med ljuskloss, plus en polisbil med siren med ljudkloss – en fröjd för fans av LEGO City polisen.
 • Leksetet LEGO City Polisstation är perfekt för barn från 5 år. Det är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till barn som älskar rollekar, modellfordon och actionleksaker.
 • Polisstationen är 24 cm hög, 48 cm bred och 15 cm djup när den är färdigbyggd, medan polisbilen är 6 cm hög, 12 cm lång och7 cm bred.
 • Både ljus- och ljudklossarna i detta lekset kräver 1xCR1216 myntcellsbatteri. De goda nyheterna? De ingår! Så ljud- och ljuslekarna kan börja direkt.
 • Du hittar en enkel bygguide i lådan. Eller så kan du ladda ner Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Life. Denna interaktiva bygguide har visningsverktyg för att zooma och rotera som gör byggandet till en barnlek!
 • LEGO City polisseten främjar barns fysiska förmågor och självförtroende med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens rigorösa kvalitetskriterier, så att de är hållbara, kompatibla och lätta att sätta ihop och dra isär – varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO klossar och delar för att se till att varje lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Polisstation
SKU
60246
EAN
5702016617801
UPC
673419318747
Delar
743
Tema
LEGO City
LEGO pris
1 229 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.