LEGO Polishelikopterjakt 60243

Magnetisk helikopteraction fr LEGO fans!

lego 60243 polishelikopterjakt
 • 212 Delar
 • LEGO City Tema
 • 60243 SKU

Barn med passion för rollekar kommer att älska leksetet LEGO City Polishelikopterjakt (60243), med en polishelikopter med fungerande magnetkedja. Unga brottsbekämpare kan följa med LEGO City tv-hjälten Sam Grizzled under hans uppdrag att skydda staden från mästerskurken Snake Rattler. Och med flyktlastbilen, motorcykeln och polisfyrhjulingen är allt klart för actionspäckade äventyr! Cool leksak för barn Du hittar …

Läs mer...

Priser LEGO Polishelikopterjakt 60243

Lego.com LEGO.com 369 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Polishelikopterjakt 60243

Barn med passion för rollekar kommer att älska leksetet LEGO City Polishelikopterjakt (60243), med en polishelikopter med fungerande magnetkedja. Unga brottsbekämpare kan följa med LEGO City tv-hjälten Sam Grizzled under hans uppdrag att skydda staden från mästerskurken Snake Rattler. Och med flyktlastbilen, motorcykeln och polisfyrhjulingen är allt klart för actionspäckade äventyr!

Cool leksak för barn

Du hittar bygginstruktioner till denna LEGO City byggleksak i lådan. Eller så kan du gåonline och ladda ner Instructions PLUS, en del av LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide, med fantastiska verktyg för att zooma och rotera, kan snabbt förvandla unga LEGO byggare till mästerbyggare!

Realistiska rolleksäventyr

LEGO City polisseten erbjuder en spännande bygg- och lekupplevelse med modeller och karaktärer som skildrar det verkliga stadslivet på ett roligt och fantasifullt sätt.

 • Detta LEGO City polisset (60243) innehåller flera fordon, inklusive en leksakshelikopter med kraftfull magnet för att lyfta magnetiska föremål och skurkarnas flyktfordon! En cool leksak för barn som gillar rolig biljaktsaction.
 • Ta LEGO City tv-hjälten Sam Grizzled, en fyrhjulingsförare, skurken Snake Rattler och hans medbrottsling. Lägg till en leksakshelikopter med lyftande magnet, en flyktlastbil och en motorcykel, och allt är klart för oändliga lekmöjligheter!
 • Unga brottsbekämpare kan lyfta och transportera skurkarnas flyktfordon genom att fästa helikopterns magnet på det stulna kassaskåpet på lastbilens flak. Helikoptern har också plats för alla 4 minifigurer.
 • Letar du efter leksaker för barn från 5 år? Detta set är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till LEGO City fans och pojkar och flickor som älskar actionspäckade rollekar. Kräver endast mycket grundläggande byggkunskaper.
 • Sam Grizzleds helikopter är 11 cm hög, 30 cm lång och 26 cm bred när den är färdigbyggd, medan Snake Rattlers flyktlastbil är 5 cm hög, 10 cm lång och 5 cm bred.
 • Behövs batterier? Nej, denna byggleksak drivs av små barn med stor fantasi – öppna bara påsarna med klossar och lekarna kan börja direkt!
 • Denna byggleksak innehåller en enkel, tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Finns i gratisappen LEGO Life för smarta enheter.
 • Släpp loss allt skoj och all spänning i LEGO City polisseten med byggnader, fordonoch karaktärer som inspirerar till fria, kreativa lekar samtidigt som de hjälper barn att utveckla fysiska förmågor och självförtroende.
 • LEGO byggklossar är utformade för att uppfylla de högsta branschstandarderna för att säkerställa att LEGO City lekseten är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO City delar för att se till att varje byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Polishelikopterjakt
SKU
60243
EAN
5702016617771
UPC
673419318716
Delar
212
Tema
LEGO City
LEGO pris
369 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.