LEGO Robotuppfinnare 51515

Svårt att hitta

Bygg, koda och lek med Robotuppfinnaren

lego 51515 robotuppfinnare scaled
 • 949 Delar
 • LEGO MINDSTORMS Tema
 • 51515 SKU

Ge dig in i den fantastiska fysiska och digitala världen med programmerbara, fjärrstyrda robotar och intelligenta skapelser. Med LEGO MINDSTORMS Robotuppfinnare (51515) kan unga robotfans bygga 5 unika, motoriserade robotar och fordon med den kostnadsfria appen LEGO MINDSTORMS Robotuppfinnare. De kan sedan ge liv åt en robot i taget genom att använda drag-och-släpp-programmering baserad på …

Läs mer...

Priser LEGO Robotuppfinnare 51515

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO MINDSTORMS

Beskrivning LEGO Robotuppfinnare 51515

Ge dig in i den fantastiska fysiska och digitala världen med programmerbara, fjärrstyrda robotar och intelligenta skapelser. Med LEGO MINDSTORMS Robotuppfinnare (51515) kan unga robotfans bygga 5 unika, motoriserade robotar och fordon med den kostnadsfria appen LEGO MINDSTORMS Robotuppfinnare. De kan sedan ge liv åt en robot i taget genom att använda drag-och-släpp-programmering baserad på Scratch och slutföra roliga aktiviteter och utmanande uppdrag (en lista över kompatibla enheter finns påLEGO.com/devicecheck). Och med nästan 1 000 delar kommer barn att älska att skapa sina egna teknikleksaker och dela dem med andra robotfans på LEGO Life.

Uppgradera lekupplevelsen
Från den intelligenta hubben med 5x5 LED-skärmar, 6-axlad gyro och högtalare, till kraftfulla motorer och exakta sensorer – de senaste LEGO MINDSTORMS kodningsrobotarna är perfekta för att hjälpa barn att uttrycka sig och utveckla sin kreativitet, samtidigt som de lär sig STEM-färdigheter som är viktiga för 2000-talet.

 • Med LEGO MINDSTORMS Robotuppfinnare (51515) utvecklar barn viktiga STEM-färdigheter när de bygger, kodar och leker med fjärrstyrda robotar och intelligenta skapelser som skjuter missiler, spelar boll, kör runt och mer!
 • Barn kan bygga Charlie, Tricky, Blast, M.V.P. och Gelo innan de tar sig an aktiviteter och uppdrag i den Scratch-baserade appen LEGO MINDSTORMS Robotuppfinnare (en lista över kompatibla enheter finns på LEGO.com/devicecheck).
 • Med nästan 1 000 delar, inklusive en intelligent hubb, 4 mellanstora motorer, färgsensor och avståndssensor med häftigt gränssnitt, kan barn också bygga sina egna roliga robotleksaker och dela dem online på LEGO Life.
 • För alla som gillar LEGO BOOST och barn som älskar LEGO byggande och att leka med robotar är Robotuppfinnaren ett bra nästa steg. Det är också en cool present till byggare från 10 år, oavsett om det är födelsedag, jul eller något annat tillfälle.
 • Blast är 36 cm hög och Gelo är 24 cm lång. Powered Up delarna i detta set är också kompatibla med LEGO BOOST Kreativ verktygslåda (17101), Droid Commander (75253) och andra set.
 • Ett uppladdningsbart batteri som är lätt att installera ingår i denna coola leksak, så att du inte behöver leta efter reservbatterier när det roliga är på väg att börja.
 • Den kostnadsfria kodningsappen LEGO MINDSTORMS Robotuppfinnare för barn innehåller ett gränssnitt baserat på Scratch, digitala bygginstruktioner, över 50 aktiviteter, plus Python-stöd för mer avancerade kodare.
 • LEGO MINDSTORMS inspirerar LEGO uppfinnare i alla åldrar att bygga, koda och kontrollera interaktiva robotleksaker och andra skapelser med klossar, motorer, sensorer och intelligenta hubbar, och dela dem med andra MINDSTORMS fans.
 • Sedan 1958 har LEGO byggklossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO klossar och delar testas grundligt för att uppfylla exakta säkerhets- och kvalitetsstandarder, så att du kan vara säker på att dessa elektroniska leksaker inte går sönder under ett uppdrag.
 • Det finns digitala bygginstruktioner till den här byggsatsen. Det är lätt att följa stegen på en mobil enhet eller hämta en PDF-fil med de tryckta instruktionerna. Klicka på knappen Bygginstruktioner längst ned på sidan om du vill visa och hämta instruktionerna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Robotuppfinnare
SKU
51515
UPC
673419304764
Delar
949
Tema
LEGO MINDSTORMS
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
4 200 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.