LEGO Dinosaur Adventures 5007368

Rolig pysselbok fr barn som lskar dinosaurier

lego 5007368 dinosaur adventures
  • LEGO Jurassic World Tema
  • 5007368 SKU

Ge barn timmar fyllda av dinosaurieäventyr med denna 32-sidiga LEGO Jurassic World pysselbok, som är fullpackad med spännande och humoristiska serieberättelser, olika roliga aktiviteter och pyssel att ha kul med. Boken är en fantastisk presentidé för barn som älskar dinosaurier och LEGO Jurassic World lekset och innehåller även en LEGO minifigur av en ACU-soldat med …

Läs mer...

Priser LEGO Dinosaur Adventures 5007368

LEGO.com LEGO.com 99 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Jurassic World

Beskrivning LEGO Dinosaur Adventures 5007368

Ge barn timmar fyllda av dinosaurieäventyr med denna 32-sidiga LEGO Jurassic World pysselbok, som är fullpackad med spännande och humoristiska serieberättelser, olika roliga aktiviteter och pyssel att ha kul med. Boken är en fantastisk presentidé för barn som älskar dinosaurier och LEGO Jurassic World lekset och innehåller även en LEGO minifigur av en ACU-soldat med en bedövningspistol för att inspirera till kreativ lek.

  • LEGO Jurassic World Dinosaur Adventures pysselbok – Denna bok i färg med mjuka pärmar har 32 sidor med roliga tecknade serier, aktiviteter och pyssel
  • Med en LEGO minifigur av en ACU-soldat – Minifiguren har en bedövningspistol för kreativ rollek
  • Presentidé för unga LEGO Jurassic World fans – Boken är 28 cm lång och 20 cm bred

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Dinosaur Adventures
SKU
5007368
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
99 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.