LEGO Bagagetagg – The Mandalorian 5007138

Igonfallande bagagetagg fr alla som gillar Star Wars: The Mandalorian

lego 5007138 bagagetagg the mandalorian
  • Star Wars Tema
  • 5007138 SKU

Barn kan slå sig ihop med en legendarisk prisjägare varje dag med denna LEGO Star Wars Bagagetagg ? The Mandalorian. En cool presentidé för fans av Star Wars: The Mandalorian från 6 år, med en bild av LEGO minifiguren The Mandalorian på flexibelt silikon. Det finns plats på baksidan för kontaktuppgifter, och bagagetaggen är lätt att fästa på en ryggsäck, väska eller matlåda.

Läs mer...

Priser LEGO Bagagetagg – The Mandalorian 5007138

LEGO.com LEGO.com 69 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Bagagetagg – The Mandalorian 5007138

Barn kan slå sig ihop med en legendarisk prisjägare varje dag med denna LEGO Star Wars Bagagetagg – The Mandalorian. En cool presentidé för fans av Star Wars: The Mandalorian från 6 år, med en bild av LEGO minifiguren The Mandalorian på flexibelt silikon. Det finns plats på baksidan för kontaktuppgifter, och bagagetaggen är lätt att fästa på en ryggsäck, väska eller matlåda.

  • The Mandalorian bagagetagg – Bagagetagg i hållbart silikon i form av LEGO minifiguren The Mandalorian, med en flexibel ögla som gör den lätt att sätta fast och plats på baksidan för kontaktuppgifter
  • Presentidé för barn från 6 år – Bagagetaggen blir en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till små fans av Star Wars: The Mandalorian
  • Fäst på en ryggsäck, väska eller matlåda – Bagagetaggen är 18 cm lång och 5 cm bred

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bagagetagg – The Mandalorian
SKU
5007138
EAN
4895028529222
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
69 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.