LEGO Build Your Own Adventure 5006812

En grym bok fr unga, kreativa LEGO Star Wars fans

lego 5006812 build your own adventure
  • LEGO Star Wars Tema
  • 5006812 SKU

Inspirera unga Star Wars fans att bygga och iscensätta spännande berättelser med LEGO Star Wars Build Your Own Adventure. Denna illustrerade bok med 80 sidor innehåller massor av idéer till coola byggmodeller som barn kan bygga med sina egna LEGO klossar, plus episka berättelser som barn kan iscensätta med sina skapelser, från ett podrace på Tatooine …

Läs mer...

Priser LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Lego.com LEGO.com 259 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Inspirera unga Star Wars fans att bygga och iscensätta spännande berättelser med LEGO Star Wars Build Your Own Adventure. Denna illustrerade bok med 80 sidor innehåller massor av idéer till coola byggmodeller som barn kan bygga med sina egna LEGO klossar, plus episka berättelser som barn kan iscensätta med sina skapelser, från ett podrace på Tatooine till ett räddningsupprag på Bespin. Det följer även med en LEGO minifigur i form av en rebellpilot och LEGO klossar för att bygga den exklusivaY-wing starfighter som visas i boken.

  • En illustrerad, inbunden bok med 80 sidor som innehåller mer än 50 inspirerande idéer till Star Wars modeller som barn kan bygga med sina egna LEGO klossar.
  • En cool present till barn från 7 år. En LEGO minifigur i form av en rebellpilot och LEGO klossar för att bygga den exklusiva Y-wing starfighter som visas i boken medföljer.
  • Boken är 27 cm lång och 23 cm bred och har engelsk text.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Build Your Own Adventure
SKU
5006812
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
259 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.