LEGO Magical Treasury 5006810

En magisk bok fr kreativa LEGO Harry Potter fans

lego 5006810 magical treasury
  • LEGO Harry Potter Tema
  • 5006810 SKU

Fans av Harry Potter kommer att bli trollbundna när de utforskar de magiska världarna i form av LEGO Harry Potter och LEGO Fantastic Beasts från 2018 till 2020 i hänförande detalj. Denna bok med 97 sidor är fullspäckad med färgrika illustrationer och information om de magiska seten, minifigurerna och tillbehören. Följ med bakom kulisserna och upptäck …

Läs mer...

Priser LEGO Magical Treasury 5006810

LEGO.com LEGO.com 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Harry Potter

Beskrivning LEGO Magical Treasury 5006810

Fans av Harry Potter kommer att bli trollbundna när de utforskar de magiska världarna i form av LEGO Harry Potter och LEGO Fantastic Beasts från 2018 till 2020 i hänförande detalj. Denna bok med 97 sidor är fullspäckad med färgrika illustrationer och information om de magiska seten, minifigurerna och tillbehören. Följ med bakom kulisserna och upptäck hemligheterna bakom de prisbelönta seten i en intervju med det prisbelönta LEGO Harry Potter teamet. En exklusiv minifigur i form av Tom Riddle medföljer.

  • En illustrerad, inbunden bok med 97 sidor med det bästa från LEGO Harry Potter temat – från ett Hogwarts slott med över 6 000 delar till en perfekt utformad trollstav i minifigursstorlek.
  • Möt favoritkaraktärer, utforska fantastiska platser och dela magiska stunder från filmerna om Harry Potter
  • En magisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn från 7 år.
  • Boken är 28 cm lång, 23 cm bred och 3 cm djup och innehåller en exklusiv och detaljerad minifigur av Tom Riddle. Boken har engelsk text.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Magical Treasury
SKU
5006810
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
299 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.