LEGO Enchanted Treasury 5006808

En frtrollande bok fr unga LEGO Disney Princess fans

lego 5006808 enchanted treasury
  • LEGO Disney Tema
  • 5006808 SKU

Magiska världar väntar barn i LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury, där Disneys prinsessor presenteras i en rikt illustrerad bok med 128 sidor. Boken visar populära LEGO set och innehåller en minidocka av Disneys Vaiana. Här kan barn upptäcka hemligheterna i Törnrosas slott, ta en tur med Jasmine och Aladdin på deras flygande matta, följa med …

Läs mer...

Priser LEGO Enchanted Treasury 5006808

LEGO.com LEGO.com 199 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Enchanted Treasury 5006808

Magiska världar väntar barn i LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury, där Disneys prinsessor presenteras i en rikt illustrerad bok med 128 sidor. Boken visar populära LEGO set och innehåller en minidocka av Disneys Vaiana. Här kan barn upptäcka hemligheterna i Törnrosas slott, ta en tur med Jasmine och Aladdin på deras flygande matta, följa med på Vaianas havsäventyr och mycket mer.

  • En illustrerad, inbunden bok med 128 sidor där barn kan upptäcka LEGO │ Disney Princess karaktärer och deras förtrollade världar. Innehåller Disneys Vaiana som minidocka.
  • En magisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till LEGO fans från 5 år.
  • Boken är 23 cm lång och 19 cm bred och har engelsk text.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Enchanted Treasury
SKU
5006808
EAN
9780241409640
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
199 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.