LEGO Enchanted Treasury 5006808

En frtrollande bok fr unga LEGO Disney Princess fans

lego 5006808 enchanted treasury
  • LEGO Disney Tema
  • 5006808 SKU

Magiska världar väntar barn i LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury, där Disneys prinsessor presenteras i en rikt illustrerad bok med 128 sidor. Boken visar populära LEGO set och innehåller en minidocka av Disneys Vaiana. Här kan barn upptäcka hemligheterna i Törnrosas slott, ta en tur med Jasmine och Aladdin på deras flygande matta, följa med …

Läs mer...

Priser LEGO Enchanted Treasury 5006808

LEGO.com LEGO.com 199 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Disney

Beskrivning LEGO Enchanted Treasury 5006808

Magiska världar väntar barn i LEGO │ Disney Princess Enchanted Treasury, där Disneys prinsessor presenteras i en rikt illustrerad bok med 128 sidor. Boken visar populära LEGO set och innehåller en minidocka av Disneys Vaiana. Här kan barn upptäcka hemligheterna i Törnrosas slott, ta en tur med Jasmine och Aladdin på deras flygande matta, följa med på Vaianas havsäventyr och mycket mer.

  • En illustrerad, inbunden bok med 128 sidor där barn kan upptäcka LEGO │ Disney Princess karaktärer och deras förtrollade världar. Innehåller Disneys Vaiana som minidocka.
  • En magisk födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till LEGO fans från 5 år.
  • Boken är 23 cm lång och 19 cm bred och har engelsk text.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Enchanted Treasury
SKU
5006808
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
199 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.