LEGO Bygg ditt eget äventyr 5006806

En bok fylld av LEGO City ventyr

lego 5006806 bygg ditt eget aventyr
  • LEGO City Tema
  • 5006806 SKU

Uppmuntra barns LEGO lek med LEGO City Bygg ditt eget äventyr – en bok med färgglada illustrationer och 80 inspirerande sidor med bland annat tips och vägledningar för att bygga coola LEGO leksaker. Boken innehåller dessutom 45 LEGO delar och instruktioner för att bygga ett exklusivt polisfordon samt en polisminifigur som sätter fart på leken. …

Läs mer...

Priser LEGO Bygg ditt eget äventyr 5006806

LEGO.com LEGO.com 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO City

Beskrivning LEGO Bygg ditt eget äventyr 5006806

Uppmuntra barns LEGO lek med LEGO City Bygg ditt eget äventyr – en bok med färgglada illustrationer och 80 inspirerande sidor med bland annat tips och vägledningar för att bygga coola LEGO leksaker. Boken innehåller dessutom 45 LEGO delar och instruktioner för att bygga ett exklusivt polisfordon samt en polisminifigur som sätter fart på leken. Barn kan bygga nya modeller med sina egna LEGO klossar innan de ger sig ut på nya, spännande äventyr inspirerade av bokens berättelser.

  • En färgglatt illustrerad bok på 80 sidor med hårt omslag som innehåller inspirerande berättelser, tips och vägledningar för nya LEGO leksaker som barn kan bygga med sina egna LEGO klossar.
  • En fantastisk present för barn från 7 år. Innehåller 45 LEGO delar och bygginstruktioner för ett exklusivt polisfordon, plus en polisminifigur som sätter fart på leken.
  • Boken är 25 cm lång och 21 cm bred och har engelsk text.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bygg ditt eget äventyr
SKU
5006806
Tema
LEGO City
LEGO pris
299 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.