LEGO Hårt pennfodral 5006277

Ta med kreativiteten vart som helst med detta robusta, brbara fodral

lego 5006277 hart pennfodral
  • LEGO DOTS Tema
  • 5006277 SKU

Pysselfantaster i alla åldrar kommer att älska coola och praktiska LEGO DOTS Hårt pennfodral. Det finns massor av utrymme inuti för alla slags LEGO DOTS-skrivbordstillbehör och det robusta fodralet innehåller 4 inbäddade LEGO-plattor: 2 kvadratiska 4x4-plattor, en kvadratisk 2x2-platta och en rektangulär 2x4-platta, plus 46 färgglada plattor för oändliga dekorationsmöjligheter. Det går också att fästa …

Läs mer...

Priser LEGO Hårt pennfodral 5006277

Lego.com LEGO.com 59 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Hårt pennfodral 5006277

Pysselfantaster i alla åldrar kommer att älska coola och praktiska LEGO DOTS Hårt pennfodral. Det finns massor av utrymme inuti för alla slags LEGO DOTS-skrivbordstillbehör och det robusta fodralet innehåller 4 inbäddade LEGO-plattor: 2 kvadratiska 4x4-plattor, en kvadratisk 2x2-platta och en rektangulär 2x4-platta, plus 46 färgglada plattor för oändliga dekorationsmöjligheter. Det går också att fästa andra LEGO-klossar eller minifigurer för ännu mer kreativt LEGO-skoj. En fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till kreativa barn i alla åldrar.

  • Väck kreativiteten med detta coola LEGO DOTS Hårt pennfodral, tillverkat av hållbar ABS-plast. Ett roligt och funktionellt inslag på alla skrivbord.
  • Pennfodralet innehåller 4 autentiska LEGO-plattor: 2 kvadratiska 4x4-plattor, en kvadratisk 2x2-platta och en rektangulär 2x4-platta, plus 46 färgglada plattor för oändliga dekorationsmöjligheter.
  • Detta unika pennfodral återspeglar en cool stil. Fodralet är 21 cm långt och 7 cm brett.
  • Varning: kvävningsrisk av små delar.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hårt pennfodral
SKU
5006277
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
59 kr

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.